Mennyit kérjek egy angolóráért?
Angol nyelvet oktatok már lassan 7 éve privátban, a Belvárosban.Brit diploma, külföldi évek mögöttem..
Egyszerre nem sok tanítványom van,és mindegyik más.
Volt olyan, aki 1500 Ft-ot alig 'tudta' kifizetni.
Valamelyik meg 3000Ft-ot sem sokallja.
Legtöbb a kezdő jelentkező és nem tudom eldönteni, mennyit kell kérni, hogy én se járjak rosszul, meg a diáknak se legyen egy legatyásodás, ha tőlem tanul.
(Sajnos a legtöbb tanítvány azt hiszi, hogy majd én fogom meg venni neki a tankönyveket..stb)ez már egy más kérdés..
Tanácsok?
A hozzászólások elején említett óradíjak egy takarítónő órabérét sem érik el.
Aki végzett tanár és sok év tapasztalata van, ráadásul minőségi szolgáltatást nyújt, az nyugodtan elkérheti a 2.000 - 3.000 Ft / 45 perc árat.
Ebbe a díjba beletartozik az is, hogy a tanár készül az órákra, anyagokat gyárt, házit javít, stb.
Sajnos boldog-boldogtalan (angol) nyelvet tanít és lehet, hogy nem magas áron, de ezek az önjelölt "tanárocskák" csak kárt okoznak.
Az a véleményem, hogy itt a drágább-minőségibb az olcsóbb. Számold ki, ha évekig vegetálsz egy béna tanárnál alacsony óradíjjal és nem tanulsz semmit csak vesztegeted az időd és elmegy a kedved az angoltól, akkor hol állsz kb 1 év múlva. Ugyanezen idő alatt egy hatékony, de drágább tanár mellett szárnyalni lehet.
Szégyen, hogy micsoda pénzekért várnak el minőségi órákat. Ugye a magántanár is vállalkozó és ha befizeti a bérjárulékát és fenntartja az ehhez szükséges vállalkozást, ha azt vesszük, hogy nincs fizetett szabadsága vagy táppénze, akkor tessék kiszámolni, hogy mennyi marad ezekből az ezer forintokból...
17:15ös
milyen szaknyelveket tanítasz?
illetve:középfokútól felsőfokúig mennyi idő alatt "juttatod el" az embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!