Mennyit kérjek egy angolóráért?
Angol nyelvet oktatok már lassan 7 éve privátban, a Belvárosban.Brit diploma, külföldi évek mögöttem..
Egyszerre nem sok tanítványom van,és mindegyik más.
Volt olyan, aki 1500 Ft-ot alig 'tudta' kifizetni.
Valamelyik meg 3000Ft-ot sem sokallja.
Legtöbb a kezdő jelentkező és nem tudom eldönteni, mennyit kell kérni, hogy én se járjak rosszul, meg a diáknak se legyen egy legatyásodás, ha tőlem tanul.
(Sajnos a legtöbb tanítvány azt hiszi, hogy majd én fogom meg venni neki a tankönyveket..stb)ez már egy más kérdés..
Tanácsok?
az a 'baj', hogy sok olyan ember tanít angolt, aki nagy örömében, hogy felvették az ELTE, PÁZMÁNY, KÁROLI..stb BTK-ra, egyből azt hiszi, hogy tud angolul(tisztelet a kivételnek)
ők hirdetnek ilyen alacsony áron
2000 ft-ot simán kérhetsz, szerintem az reális.nekem van olyan ismerősöm akinek 3500-at kér az angol tanár másfél óráért.
attól is függ tehát,hogy 1óra,másfél,2..
illetve szerintem még azt is számításba veheted,hogy ki mit szeretne,ha valaki kezdő akkor kevesebb,de ha pl felsőfokúra készül kérhetsz többet.nem tudom mennyire szoktak ebből a szempontból változni az árak,de pl az említett ismerősöm is felsőfokúra készül ráadásul szakmaira..és lehet hogy neki is azért több.
saját tapasztalatom pedig németből van,6 éve 1500/óra volt amit tőlem kért a tanár.
ismerősöm most került ki egy két tannyelvű szakközépből és órákat ad 2000ért.
sztem ennyi a max, de 1500ért biztos többen mennének
kicsiny falu, 2000/óra (ami ritkán jön ki 60 percre, általában 70...)
de NEM korrepetálok, és FELKÉSZÜLTEN TANÍTOK, végzettséggel és tudással...
Bp-en, tanítás (nem korrepetálás) egyénre szabott tanmenettel 3000 sem sok - szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!