Mennyit kér Bp-en egy angolóráért magántanár?

Hát nekem egy másfél órás óra, 5ezer ft volt. első órán felmérte, hogy mit tudok, utána pedig a nyelvvizsgafeladatokat gyakoroltuk.
Igazából egy külön magántanár kb ennyibe kerül mindenhol átlagban.
Én az enyémet csak azért hagytam ott, mert az óra felén a magánéletéről beszélt meg arról oktatott ki, hogy mikor veszítsem el a szűzességem...
Résen kell lenni.

Attól függ mi a feladat. Általános nyelv esetén ha hozzám jön a tanítvány, akkor 5 ezer 90 perc. Szakmai nyelv esetén ez inkább 6 ezer. Gondolom a céges órák árfekvése nem érdekel.
Igazad van, hogy gyanús a túl olcsó és a túl drága meg finanszírozhatatlan, bár ez szubjektív, hogy mi a túl drága.
Ha találsz valakit, akinek elfogadod a feltételeit és szimpatikusok vagytok egymásnak, akkor vágj bele és meglátod, hogy mit kapsz. Ha nem vagy elégedett, akkor válts.
De ez akkor tisztességes, ha egyértelműen elmondod, hogy mire vágysz. Nem módszertani elvárásokra gondolok, hanem célokra, fejlődési ütemre, extra kérésekre.
Neked is oda kell tenni magad! Nem ér úgy kritizálni, hogy ha nem csinálod meg a kiadott feladatokat, vagy nem foglalkozol otthon az anyaggal. Akkor lehet reklamálni, ha neked tiszta a lelkiismereted.
Sajnos sokszor találkozom olyannal, aki nem gondolja komolyan, csak van egy kezdeti lelkesedés és ő fáradt és nincs ideje... Ilyenkor mondom azt, hogy menj haza és gondold végig, hogy mit is szeretnél, mert ez így csak egy szenvedés és kidobod a pénzed. Én is jobban élvezem a hasznosan eltöltött órákat.
Magánéleti / nemi dolgokról szó sem lehet, kivéve ha mindezt angolul mondja a tanítvány! :)))
Sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!