Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » OLASZOSOK lefordítaná ezt...

OLASZOSOK lefordítaná ezt nekem valaki?

Figyelt kérdés

nagyon fontos lenne, légyszi...

mi ha fatto piacere che mi hai mandato un messaggio

avevo paura ti fossi già dimenticata di me...se hai qualche bella foto insieme mandamela perché la mia si vede male.ti aspetto per ottobre e se non vuoi venire tu, vengo io il 15 per una festa che fanno lì a Budapest! vorrei poterti conoscere meglio.

2011. aug. 18. 19:53
 1/3 anonim válasza:

Én nem tanulok olaszul, de megnéztem mit dob ki rá a google fordító. Az eleje (nyelvtanilag nem helyes) de egyértelmű...mivel ezt Neked szánták és úgy sejtem tudod miről lehet szó, talán értelmezni tudod majd a végét is.

Örültem, hogy küldött nekem egy üzenetet

Féltem, már elfelejtett már ... ha küldje el nekem együtt néhány szép képet, mert a megjelenése látható male.ti októberi, és ha nem akarsz jönni, én jön a fél 15, aki itt van Budapesten! Bárcsak jobban tudom.

2011. aug. 18. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon örültem, hogy írtál. Attól féltem, hogy elfelejtkeztél rólam. Ha van jó képed, akkor küldd el, mert az enyém rosszul látszik. Várlak októberben, s ha nem akarsz jönni, én jövök 15-én egy ünnepségre, bulira, amit Budapesten tartanak. Szeretnélek jobban megismerni.
2011. aug. 18. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2011. aug. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!