Német nyelvtanfolyamon valóban meg lehet tanulni jól németül?
Azt ne várd, hogy beülsz a tanfolyamra és a fejedbe megy. Óráról órára keményen kell készülni. Minden szót, mondatot megtanulsz, ami az adott leckéhez tartozik. És az adott nyelvtani részhez keresel neten vagy más könyvben sok-sok feladatot.
És az adott témával kapcsolatban még több szót, mint amit ott a tanfolyamon feladtak.
Pl. ha étkezés a téma, akkor még több étel nevét megkeresed, vagy ha a bevásárlás, akkor megtanulsz egy csomó termék nevét. (pl. az egy híján húsz című könyvet tudom ehhez ajánlani, ebben tematikus szószedetek vannak)
Ha valamit nem értesz megkérded, utána nézel. Napi 3-4 órát kőkeményen ezzel foglalkozol. Akkor igen, meg lehet tanulni.
Némettel kapcsolatban én a Goethe Intézetet ajánlom ha budapesti vagy,de vidéken is biztos vannak jó nyelvtanfolyamok.Az ilyesmin szerintem nem érdemes spórolni,és fontos,hogy óráról-órára készülj,megírd a házit.Nekem jó tapasztalataim vannak a nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban, 13évesen letettem a középfokút, 2 évvel később pedig a felsőfokút németből.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!