Hébert vagy törököt válasszam az angol nyelvtudás mellé?
A héber-török kérdésben én a török nyelv mellett vagyok. Az indokom viszont neked nem fog számítani semmit: egyszerűen jobban tetszik :) Na meg a magyarral rokonítható...
De én a japánt választottam. Egyáltalán nem horror, és - kínával ellentétben - alig beszélnek angolul. Néha szenvedős, de általánosságban nem nehéz. Az írás pedig nehezebbnek tűnik, mint amilyen valójában - egy idő után rá lehet jönni a logikájára.
21:31 Te! most veled értettem egyet, nem írtad, hogy idióta a kínai írásmód. Én állítottam ezt. Biztos máshol kifogásoltad a kínai írást én erről nem tudtam. Egyetértek veled, nem téged tartalak idiótának, sőt tseninek tartom magunkat ez miatt. :)
Orosz a leggyorsabb valóban. Ugyanakkor hiába nagy ország, 140 millióan vannak. Még Bangladesben is többen laknak. Héber, török extra nyelv, de az orosz az exkluzívabb és hasznosabb. Japán, kínai nehéz. Török is szép. Török jó nyelv, de a mély megérzésem oroszt diktál, ha már keletit szeretnék mindenáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!