Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolba csak én nem értem?

Angolba csak én nem értem?

Figyelt kérdés

Az van hogy évek óta próbálom tanulni az angolt de bevallom nem értem a nyelv logikáját. Nincs meg a kulcs. A szavak nagyrészét tudom de sorrendbe rakni meg ragozni sík hülye vagyok. Bár ez annak is köszönhető hogy évente variáltak suliba angol német angol német között. És míg a németet tanultam totál elfelejtettem az angolt és ugyanez fordítva. Most meg már bánom hogy mindíg csaltam és kummantottam.

Bár a német tanár egy kretén volt az angol tanárnő meg egy idegbeteg idióta. Szóval csodálkoznék ha megtanulnék. A tanár németül beszélt csak órán és asse tudtuk sokan hol az eleje hol a vége egy mondatnak. nem azt hogy miről magyaráz. De németül pl tudok kérni a péktől fekete kenyeret!ez is haladás.. :)

Szóval valaki árulja már el hogy mi alapján kell besorolni a szavakat angolba és hová kell a többesszámot meg a ragokat tenni?! Mi erre a szabály de léccci egyszerűen.. :) Előre is kösz.

2011. júl. 31. 01:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen!!! Ez a lényeg, hogy használd!!!! Az teljesen mindegy, hogy szép-e a kiejtésed, tökéletes-e a nyelvtanod... a hétköznapi életben az a fontos, hogy MERD HASZNÁLNI, AMID VAN! Addig, amíg a másik megérti, mit mondasz, mit kérdezel, és te is megérted őt, igazából lényegtelen a "tökéletesség" (nyilván más a helyzet, ha angolul akarsz doktorálni...)
2011. júl. 31. 19:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Kösz szépen sok segítséget.. :)
2011. aug. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!