Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem értem meg az angolul...

Miért nem értem meg az angolul beszélőket?

Figyelt kérdés

Két hét múlva nyelvvizsga és már előre félek a magnós feladattól. Egyszerűen csak hallom a szöveget, próbálok figyelni, de semmit nem értek meg belőle, - egykét szó kivételével, pedig elég nagy a szókincsem:)

Hogyan tudnék sürgősen tenni valamit?

2011. jún. 26. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
tölts le pár angol filmet és hozzá angol feliratot
2011. jún. 26. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van. :) Nézz sok-sok angol filmet!

Szerintem érted azért a magnót csak ez már a vizsga előtti pánik!

Teljesen koncentrálj a magnóra ne zavarjon meg semmi körülötted! Először olvasd el a feladatot, ami van a lapon, hogy legalább sejtésed legyen, hogy miről is fognak beszélni!

De ha tényleg nem értesz majd semmit, mert bepánikolsz, akkor TIPPELJ! Az is bejöhet! :) Nekem beszokott! :)

2011. jún. 26. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én német nyelvvizsgán három szót nem értettem, betippeltem és sikerült. :) Az már más kérdés, h a vizsga maga nem. :(
2011. jún. 26. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
egy nyelvet nem irni kell, hanem beszelni. gondolom azert nem erted, mert konyvekben csak feladatokat csinaltal es azokbol tanultal. sokan igy csinaljak es egymagaban semmit nem er, hisz ha beszedre kerul a sor akkor semmi nem jut eszukbe es olyan idegennek erzodhet. szoval igen, ha mast nem legalabb filmeket nezz, esetleg ha annyira nem megy akkor angol felirattal.
2011. jún. 26. 16:41
 5/7 anonim válasza:
7 éve tanítok angolt, és az előző hozzászólónak adok igazat. Nem érted mert nem hallod a nyelv dallamát, valószínű soha nem tanították neked a helyes kiejtést, nem hallod, hogy hol van a hangsúly (mert nem a szavak elején van mint a magyarban). Szerintem próbáld meg a bbc és a bbc entertainment (utóbbi magyar feliratos) műsorait nézni! Sok sikert a vizsgához!
2011. jún. 26. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy tanulj meg normálisan angolul...:D
2011. jún. 29. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan sz*rul tanítják az angolt, én is már 8 éve tanulom és semmit nem értek én se soha a magnóhallgatásból.. nem értem mért így kell tanítani az angolt.. szánalmas az oktatás.. és alig tudunk beszélni angolul, pedig ha 8 éve kint laktam volna angliába már perfekt lennék
2011. jún. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!