Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnék folyamatosan...

Hogyan tudnék folyamatosan angolul beszélni?

Figyelt kérdés

Mostanában merült fel a probléma hogy egyszrűen nem tudok angolul úgy beszélni hogy ne álljak meg hogy gondolkodjak.Nemtudom hogy ez régen előfordult-e de most feltűnt hogy amikor gyakorlás közben beszélek kénytelen vagyok megállni 1-2 másodpercre.Régóta tanulok angolt,felsőfokú nyelvvizsgám is van amit nemrég szereztem meg.Én arra gondoltam,hogy ez az adott témától is függ mert van olyan téme ahol kevésszer kell megálnom és van olyan is ahol többször és ez engem nagyon zavar.

Amikor magyarul beszélek akkor is néha meg kell álnom gondolkodni.Mi lehet a probléma?

2011. okt. 25. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy ember vagy és nem számítógép?

Hol itt a probléma? :)

2011. okt. 25. 20:23
 2/10 bánomisén ***** válasza:
100%

Nagy baj van veled! Gondolkodsz! :-))

Ne aggódj, ha magyarul is megállsz átgondolni, hogy mit mondasz, akkor valószínűleg nem az angoltudásoddal van gond. Valószínűleg csak átgondolod a mondanivalódat, mielőtt kimondod, az meg nem baj.

2011. okt. 25. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
az a legfontosabb,hogy ne állj meg :) tudom,ez nehéz is,de tök mindegy mennyi hibád van,csak mondd ami eszedbe jut,hidd el úgy születnek a legjobb ötletek.
2012. máj. 8. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jelenség teljesen normális.
2012. szept. 10. 13:44
 5/10 anonim válasza:
53%
Frissítsd a szoftvert. Vagy használj vírusírtót !!
2013. jan. 1. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem beszél az "anyanyelvén" sem nagyon gyorsan

Embere válogatja

2013. jan. 28. 02:33
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Esetleg tanulj meg "töltelék"

szavakat akkor nem tűnik annyira föl, ha megállsz

2013. jan. 28. 02:34
 8/10 amarill ***** válasza:
84%
Úgy, hogy írsz témákhoz egy-két oldalt megpróbálod megtanulni és mindig bővíted még a szókincsedet
2013. febr. 2. 23:27
 9/10 amarill ***** válasza:
53%
Lehet hogy fáradt voltál (nem kell erőltetni)
2013. febr. 2. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem magyarul is volt olyan, hogy alig bírtam beszélni. Nagyon fáradt voltam, bementem elkésve vizsgázni, kb egy értelmes mondatot nem bírtam kinyögni. Nem is tudom mennyit készültem a vizsgára, megtanultam a vázlatot teljesen, kívűlről, de mikor már élesben meg kellett fogalmazni, nem fogott az agyam, és alig bírtam normálisan beszélni.
2019. jún. 16. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!