Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Leellenőrizné valaki ezeket a...

Leellenőrizné valaki ezeket a mondatokat hogy helyesek?

Figyelt kérdés

She is rather a talkativa girl, she rarely speaks.

Exactly, I do not know who are they, but I think they are not polite, SŐT KIMONDOTTAN GOROMBÁK (ezt nem tudtam lefordítani)

When I will be twenty years old, I'd like to travel around the earth.

I'm looking for a newer job, because nowadays my boss isn't friendly with me and the other employes.

He doesn't display his feelings, but I see her(látom rajta) hogy bántja valami.

You will give me some money, if you won't I don't know what I will do.

Az utolsó mondat úgy kellene, hogy ha nem fogsz adni, nem tudom mit fogok csinálni/nem tudom mit csinálok akkor

2011. ápr. 5. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

She is rather talkative, she rarely speaks. (Ez a mondat önmagában ellentmondásos. Azt jelenti: „Ő egészen beszédes lány, ritkán beszél.” Nem inkább often kellene a rarely helyett?)

I don’t exactly know who they are, but I think they are not polite, moreover, they’re downright rude.

When I am twenty years old, I'd like to travel around the world. (Vagy: „When I turn twenty, I’d like to…” Vagy: „At the age of twenty, I’d like to…”)

I'm looking for a new job, because recently my boss isn't friendly with me and the other employees.

He doesn't show his feelings, but I see something’s distresses him.

If you don’t give me some money, I don't know what I will do.

2011. ápr. 5. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, egyet elírtam, bocsi: nem "something's distresses him", hanem "something distresses him". Vagy még jobb: "he's distressed by something".
2011. ápr. 5. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :D

Sokat segít mikor a saját hibáimból tanulok:)

Ment a zöldkéz.

2011. ápr. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!