Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyol-t vagy Olasz-t érdemes...

Spanyol-t vagy Olasz-t érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés

(jelenleg Spanyolt tanulok,de váltani szeretnék olaszra)Váltsak?

melyikel megyek többre?

(Angliára,és Magyarországra nézve )

2011. márc. 7. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a spanyol jobb és hasznosabb!!

Egyébként én azt gondolom, hogyha valaki el kezd tanulni egy nyelvet akkor tökéletesítse és szerezzen minimum egy középfokú nyelvvizsgát azután tanuljon másikat!! TAPASZTALAT IS EGYÉBKÉNT!

2011. márc. 7. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem különösebben fontos nyelv, de a spanyol jóval elterjedtebb és hasznosabb, és Magyarországon sokkal kevesebben beszélik, mint az olaszt.
2011. márc. 7. 22:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen de nagyon rosszul megy nekem a spanyol,és szinte azért küzdök hogy évvégén meglegyen a 2 esem belöle :(

és a tanárunk semmit se tanit,hanem kimegy kávézni az óra közepén :S

2011. márc. 8. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Aszerint kellene választanod, hogy Angliában melyikkel mész többre, melyiket beszélik inkább a bevándorlók. Szerintem a spanyolt, úgyhogy...
2011. márc. 8. 15:44
 5/8 PintyiPintyöke válasza:
Spanyolt sokkal többen beszélnek a világon, ezen kívül, ha megtanulod, érteni fogod a portugált és az olaszt. Ha már el kezdted ne hagyd abba, mikor megtanultál jól spanyolul, 2-3 hónap alatt, megtanulsz majd olaszul is, de valamiért fordítva nem megy.
2011. márc. 13. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Spanyolul többen beszélnek a világban, gazdaságilag jelentéktelen területeken, az olaszt Olaszországban csak, de fontos gazdasági hatalom, viszont az olasz nehezebb mint a spanyol, szóval ha a spanyollal szenvedsz, ezzel is szenvednél.

- egy olasz kéttannyelvűs

2011. márc. 28. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:

"az olaszt Olaszországban csak, de fontos gazdasági hatalom"

Ezen jót mosolyogtam, hogy Olaszo. fontos gazdasági hatalom.

2011. márc. 28. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

03-08 15:37

Mivel az olasz semmivel sem könnyebb a spanyolnál, ezért ha nem megy a spanyol, nincs értelme olaszra váltani. A módszereiden kell javítanod vagy szorgalmasabban tanulni.

2011. márc. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!