Tanuljak olaszt? Nem tudok dönteni, és 2 napom van rá!
Nagyon szeretem Olaszországot, az egyik jövőbeli tervem, hogy kimegyek oda élni.
Angolból alap és középfok körül vagyok,
franciát 5. hónapja tanulom, és abból még nagyon keveset tudok, de nem annyira szeretem..
Szerintetek belevágjak? Tanfolyamra mennék.
Segítsetek dönteni légyszíves, mert febr 1-ig el kell döntenem..
Szerintem tanulj olaszul és angolul.
Az angol már lassan második anyanyelv, az olasz pedig ÁLLÍTÓLAG nem olyan nehéz, mint pl. a spanyol.
Hajrá!!
Köszi :)
Franciát muszáj tanulnom, az a 2. nyelv a suliban.. A tanár nem valami jó, szóval azzal nem haladok szinte semmit, pedig jó lenne azt is tudni :)
Az angollal is komolyabb terveim vannak, min középszintű nyelvvizsgát akarok, és társalgási szinten szeretnék beszélni.
Akkor szerintem belekezdek az olaszba.. Állítólag könnyű a kiejtés, igaz ez? A nyelvtannal nincs komolyabb bajom az angolban sem, ha 1x elmondják, felfogom, nem keverem őket.
Ja, és amúgy félek, hogy elfelejtem az olaszt, mire eljutnék oda, hogy kimehessek Olaszo.-ba.. :S
Még 3 évem van érettségiig, utána mennék au pair-nek, és ha tetszik, kiköltöznék..
De pont ez az, hogy később szeretnék esetleg kimenni olaszor.-ba.
A franciát nem nagyon szeretem, nehéz a kiejtése, pedig szerintem jó érzékem van a nyelvekhez.
Az angolt tuti nem hagyom abba, azt imádom :)
Nem azért mennék oda, mert magasabb az életszínvonal, hanem mert ott nem ilyen besavanyodottak az emberek, gyönyörű a tengerpart, a látványosságok, az emberek közel sem ilyenek, mint itt..
Ha már alacsony színvonal, legalább legyek boldog.
Köszi amúgy :)
Ja, és én nem pontozok senkit le, csak fel - aki normális. Szóval neked fel ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!