Hogyan tanuljak japánul?
Figyelt kérdés
Szeretnék japánul tanulni, de pénzem nincs a tanfolyamra =(
Találtam már pár internetes oldalt, amik elég jónak látszanak, de jó lenne ha valaki tudna segíteni. A legjobb személyesen lenne, de msn-en is megfelelne :)
Jah és ha nem említettem volna, akkor most mondom, hogy Kaposvári vagyok, tehát a személyes segítségnek innen kéne jönnie :)
2010. dec. 7. 15:42
11/13 anonim válasza:
tegnapelőtt 23:31
Melyik állításom volt hamis? Talán Japán nem hanyatlik? Talán nem csökken Japán jelentősége? Talán nem nő ehhez képest nagy mértékben a japánt tanulók száma, miközben mutatóban alig fordul elő álláshirdetés, ahol japántudást várnak el?
12/13 anonim válasza:
fa**ság... :D Amerika SAJNOS ma még a vezető... De már nem sok van nekik hátra.... 1 csomó olyan dolgot csinálnak amerikában és európában aminek semmi értelme. (Pl.: műköröm, fodrász...) Ami mögött nincs semmi kész kézzel fogható termék. Ezzel szemben japán és kína egy csomó kézzel fogható terméket jelent ami azt jelenti hogy a pénz náluk nem csak 1 darab papír. Egyszer majd a kínaiak azt mondják: "mit csináljunk a szaros dollárotokkal, kitöröljük a seggünket??" És ez extra szopás lesz. :) Ennyit a hanyatló gazdaságról. Most japánnak becseszett a cunami, de még így is több vagyona van mint más európai országoknak, pl magyarországnak. És már nem kell sokat várni, h beigazolódjanak ezek az elméletek. Majd kiderül mi lesz. Úgyhogy tanuljatok csak, és majd húzzatok át ha élni akartok!
13/13 anonim válasza:
Japán és kínai két testvér, noha nem kedvelik egymást. Műveltek, spórolósabbak és fegyelmezettebbek, egészségesebbek ami egy amerikaira nem jellemző. Előbb utóbb kifizetődő lezs nekik, nekünk meg az angol után egy japán/kínai nyelvtudás nem árt. Én ELO-val kezdtem, és a városomban van japán oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!