Hogyan tanuljak japánul?
Szeretnék japánul tanulni, de pénzem nincs a tanfolyamra =(
Találtam már pár internetes oldalt, amik elég jónak látszanak, de jó lenne ha valaki tudna segíteni. A legjobb személyesen lenne, de msn-en is megfelelne :)
Jah és ha nem említettem volna, akkor most mondom, hogy Kaposvári vagyok, tehát a személyes segítségnek innen kéne jönnie :)
Az irás európainak teljesen kilátástalan.
A beszéddel a gyakorlat hiánya a baj.
Tipp: A japán nagykövetség könyvtárába való beiratkozás és a könyvtár használata ingyenes.
Kezdő vagy?
Jelképes összegért nagyon szívesen tanítalak msnen. Személyesen sajnos nem jó, mert egy hónap múlva megyek külföldre, de amúgy is az ország másik végén lakom.
Sehogy. Időpocsékolás.
Japán 1990 körül volt a hatalma csúcsán gazdaságilag, azóta csökken a jelentősége. Mivel demográfiai összeomlás előtt áll, ezért a következő évtizedekben még tovább fog süllyedni. Ehhez képest mostanában több ezer fiatal a japán nyelv magolásával kínozza magát. Totális félreértés. Nagyon sokan bánni fogják a mostani balekságukat. Magolják a kanjikat éveken keresztül, aztán nem mennek velük semmire. Inkább megtanultak volna helyette JÓL angolul és németül.
A második válaszoló kérdésére a válaszom, igen kezdő vagyok. És az msn-es megoldás jó lenne, még ha csak egy hónapot is. Az e-mail címemre elküldheted az msn-en címedet és akkor felveszlek :)
az e-mail címem: kiyomi@citromail.hu
de az csak az e-mailem volt.
Az msn-en címem : halacska-66@hotmail.hu :)
ezen vegyél fel :)
várom, hogy felvegyél :)
talán így majd sikerül :)
12-07 16:12 :
''Két dolog végtelen: a világűr és az emberi hülyeség, bár az elsőben nem vagyok biztos!'' - Albert Einstein
A megalapozatlan, buta hozzászólásodról jutott eszembe a fenti idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!