Segítene valaki lefordítani németre?
Német fogalmazást kell írni.. megírtam magyarul csak át kellene fordítani németre..:
Őszi szünet
Az én őszi szünetem jó volt. Sokat voltam otthon, és a barátaimmal is. Sokat olvastam és számítógépeztem. Szerdán a barátaimmal moziba mentünk, a film nem volt annyira jó, de nagyon jól éreztük magunkat. Szombaton a bátyámmal elmentem a munkahelyére és délután 2-ig ott voltunk. Utána elmentünk vásárolni, és vettünk nekem egy cipőt amit már régóta szerettem volna megkapni. A szünetben voltam pár napot a nővéremnél is , ahol sokat játszottam az unokaöcsémmel aki most 1 éves. Délutánonként a barátnőimmel sokszor lent voltunk a Duna parton , és pizzáztunk is. Kár, hogy ilyen gyorsan eltelt a szünet, de nekem nagyon jól telt.
Nagyon örülnék, ha segítene valaki nem kell pont így leírni csak nagyából ez legyen a lényege.. Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!