Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lehet normálisan megtanul...

Hogy lehet normálisan megtanulni angolul?

Figyelt kérdés

Középiskolában 4 évig tanultam angolt, azóta olvasott szöveg értésére (IT szakkönyvek, cikkek) viszonylag sokat használom, de még így is botrányos a tudásom. Szó szerint több ezer oldalt olvastam már el angolul (ilyen Java reference book ami alapból 1800 oldal, stb.).

Néha nézek angol videókat angol felirattal, de kb. semmit nem segít. Hallgatok angol nyelvű zenét, de nagyjából semmit nem értek belőlük (max egy-egy sort). Arról, hogy a hallott szöveget megértsem, arról már le is tettem. De az olvasott szövegből is csak a nagyon alapot értem meg. Itt van pl. három kép egy tesztből, nyilván egyiket sem találtam el: [link]

Szóval a kérdés, hogy lehet normálisan megtanulni angolul?

ma 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más válik be, nekem kizárólag a különtanár működött. Személyes/online óra, házifeladat, “számonkérés”
ma 14:31
 2/2 Potyondi Gergely válasza:

Szerintem az egyik legjobb módszer, ha beíratkozol egy tanfolyamra.

Magántanulóként az ember nehezen motiválja magát nyelvtanulásra, de van akinek sikerül.

ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!