Linkelnétek olyan oldalt, videót, ahol az angol módbeli segédigék felvannak tüntetve?
Figyelt kérdés
Olyat, ahol levannak írva jelenben, múltban és jövőben, és a tagadásuk is. Meg a rövid verzió is. Nem találok ilyet sehol.tegnap 16:04
1/10 anonim válasza:
Az ilyesmit könyvben találni. A könyv címében általában szerepel a nyelvtan szó.
2/10 anonim válasza:
milyen szintű kéne?
mert ha még alig tudsz valamit, akkor kerüld el messzire az olyan könyveket, oldalakat, videókat, amelyek töviről hegyire kitárgyalják "a módbeli segédigéket", mert attól csak összezavarodsz
3/10 A kérdező kommentje:
Az alapokat nagyjából értem. Jelenido, múltidő és jövőidő, meg a do segédie már megvan. Ezeket már értem, meg a mondatalkotás alapjai is megvannak. Szókincsem is jó, a segédigék jelentését is értem, csak le akarom őket írni táblázatszerűen.
tegnap 17:24
4/10 anonim válasza:
Valami angol nyelvtankönyvet vegyél elő, annak a nyomvonalán haladj. Abban benne van mindenféle táblázat - és mindegyik csak pont annyi információval, amennyi még segít, nem pedig mindenfélével, ami összezavar.
5/10 anonim válasza:
Nem, de segítek megtanulni a magyar elváló igekötők használatát:
fel vannak tüntetve
le vannak írva
6/10 A kérdező kommentje:
De ezt a telo javítja így ki
tegnap 18:47
7/10 anonim válasza:
Te meg nem javítod ki a rossz javítást, hanem úgy hagyod, ezért máskor is a rosszra fogja kijavítani.
8/10 A kérdező kommentje:
Mert amikor már ötödjére javítja ki rosszra, akkor már repül a telefon...
tegnap 20:48
9/10 anonim válasza:
Akkor épp ideje képernyőszünetet tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!