Melyik nyelvet érdemes tanulnom?
Angolul középfokon tudok. Angolon kívül még egy nyelven beszélek középfokon. Viszont arra gondoltam hogy elsajátítanék még egy idegennyelvet, hogy több lehetőségem legyen a munkapiacon. Csak nem tudom, hogy melyik nyelv legyen az. Három nyelvre esett a választásom: francia, spanyol, holland
1. Spanyolul tanultam korábban, gimnáziumban két évig így az alapok megvannak.
2. Francia nyelv hangzása mindig is tetszett nekem, csak nem tudom mennyire nehéz.
3. Azért esett a holland nyelvre a választásom, mivel azt hallottam róla, hogy mostanában nagyon keresett.
A három nyelv közül melyiket érdemes elsajátítanom?
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha elvárnak nyelvtudást (mert nyelvvel kapcsolatos a munka) a legtöbb esetben felsőfokot várnak el, főleg angolból és amellé a másik nyelvet. Szóval én a te helyedben inkább az angolt és a másik általad tanult nyelvet fejleszteném. Nekem is nagyon nehéz volt állást találni, mivel hiába van két felsőfokúm (spanyol, olasz) angolból csak középfok van így sok állás szóba sem jöhetett.
Melyik tetszik jobban? Melyiknél érzed azt, hogy szívesen tanulnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!