Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan lehet a mesterséges...

Hogyan lehet a mesterséges intelligenciát felhasználni ertelmesen a nyelvtanulasban segitőként?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretném fejleszteni az angol nyelvtudásomat. Nem vagyok már kezdő, azt mondanám, hogy vhol a B1-B2 szint környékén vagyok. Fejlesztesre szorul a szokincsem, a beszedkézségem. A kiejtesen kifejezetten rossz. Arra gondoltam, hogy vhogy MI segitségével tanulgatnék. Az MI tud angolul, kijavíthatna, mit ejtek rosszul, vagy akár a nyelvtanomat is korrigálni tudná. Ezt hogyan lenne érdemes megoldani? Aki használt márMI-t, azt.mit javasol? Melyiket használjam ey hogyan?

dec. 31. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
16%

Szókincs fejlesztésre ott a könnyített olvasmányok.Bevált módszer.

A kommunikációra meg ott vannak az online oldalak, amin keresztül tudsz gyakorolni.

A helyes kiejtést meg feletsd el, mert másképp mondja a szavakat még egy osztrák is, svájci is tartományonként, vagy ír, vagy angol (hát még a külföldiek).

dec. 31. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Számomra úgy, hogy totál likvidálod
dec. 31. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Lehet vele beszélgetni, témát kifejteni, vagy akár az esszédet is kitudja javítani.

Nekem sokat segít a finn ragozások begyakorlásában.

dec. 31. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
ChatGPT. Megírod mit szeretnél, onnan már megy a dolog.
dec. 31. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!