Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van olyan, aki autodidakta...

Van olyan, aki autodidakta módon tanult meg angolul? És ha igen, hogyan sikerült? Vagy honnét melyik ingyenes applikáción keresztül?

Figyelt kérdés

okt. 13. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Duolingo
okt. 13. 16:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
okt. 13. 17:59
 3/15 anonim válasza:
24%
Ki nem? Manapság az angol egyszerűen ráragad az emberre, nem kell tanulni
okt. 13. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

"Vagy honnét melyik ingyenes applikáción keresztül?"

Nem, nem csak ilyenek jöhetnek szóba.

okt. 13. 19:07
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es. Remélem nem vetted személyes sértésnek, h feltettem az általad idézőjelbe tett kérdést

Ha kötekedésre futotta, meg arra, h leírd nem csak applikáció van, akkor majd ha fordítottál a mentális hozzáállásodon, és rájösz, h ennyi idő alatt, segítségképp leírhattad volna, h milyen megoldások léteznek, akkoe majd szólj. Addig is jó személyiségfejlődést :)!

okt. 13. 19:30
 6/15 anonim ***** válasza:
49%

"Ha kötekedésre futotta, meg arra, h leírd nem csak applikáció van"

Melyik része volt a kötekedés és melyik része az, hogy nem csak az applikáció van?

"ennyi idő alatt, segítségképp leírhattad volna, h milyen megoldások léteznek"

Nem, annyi idő alatt semmiképp, mert millióféle megoldás van.

okt. 13. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Ami szükséges, az egy agybéli applikáció. Tanulásnak hívják a folyamatot.
okt. 16. 09:07
 8/15 anonim válasza:
100%
Én Szalai Nóri ingyenes videóit tananyagait ajánlom.De csak az ingyeneseket azok szuperek..És mellé kb mindent is ami útba esik..Én így tanúltam és tanulok most is..A basic angol is nagyon jó yutubon..rengeteg féle van én a Renátásat szeretem egy angól nő..De ízlések és pofonok..Angolnál sok film video míg a németnél rengeteg nyevltani gyakorló kellett..És persze szótár napi 10 szó tanulása..
okt. 16. 12:14
 9/15 A kérdező kommentje:

Huha 7-es te aztan sorba alltal mikor a bunkósag tulajdonsagot sorsoltak.

Köszönöm 8-as az ajanlasokat. :) igen, amit angolul tudok azokat filmből tudon. De ugye azzal még nem jutok semerre. Köszönöm a rengeteg ajanlast. :)! Utána fogok nézni :)

okt. 16. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Elkezdtem mindent angolul olvasni és nézni. Eleinte könnyebbeket, aztán emeltem a lécet. Mire észrevettem magam, már komoly könyveket is ki bírtam olvasni.

Minden lehetõséget megragadtam, hogy angolul gyakoroljak.

Odamentem turistákhoz is, csak úgy ismerkedni. Nem válogattam hogy kivel, de angolul beszélgettem minél többet.

okt. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!