Angolosok! Jól értelmezem ezt a feladatot?
Figyelt kérdés
Jól látom, hogy itt a szavak present simple alakját kell megadnom?
Pl:
Finish-finishes
Watch-watches
Work-works
?
okt. 1. 09:00
31/48 anonim válasza:
Így is helyes, de én pl azt hittem jövő időben van a for an hour miatt.
Pl I'll see you for an hour.
Tehát Majd egy óra múlva nézzük meg a meccset amikor Helen végzett a házifeladattal
32/48 anonim válasza:
29: A feladatok többségénél egynél több helyes válasz is lehetséges, ennél a mondatnál azonban a tiéd az egyetlen helyes megoldás. Szóval, nyugi, nem te tudod rosszul, hanem a lepontozóid...
33/48 anonim válasza:
31: A finished miatt nem lehet jövő idő. A te értelmezésedhez finishes kellene.
35/48 anonim válasza:
Mondjuk én nem pontozok semmit, nem én pontoztam le
36/48 A kérdező kommentje:
Beadtam a feladatot, nem bártam vele a hétvégéig. Elégtelen (1)-es lett.
Itt a helyes megoldás:
Viszont azt is eldöntöttem, hogy abbahagyom a gimnáziumot, megelégszem a 10. osztályos végzettséggel. Túlságosan nehéz nekem ez az iskola, segítségem nincs, én pedig világ életemben gyenge tanuló voltam.
Annak, aki próbált segíteni, köszönöm.
Aki meg tudott volna segíteni, de nem tette, annak meg szívből kívánok minden rosszat.
Sziasztok.
okt. 1. 22:34
37/48 anonim válasza:
Őszintén én lecsekkoltam volna őket a grammar checken aminek a linkjét én küldtem neked. Átmentél volna
38/48 A kérdező kommentje:
Nem tudtam volna megcsinálni. Nem értek ehhez az egészhez, azt sem tudom mi az.
okt. 1. 22:58
39/48 A kérdező kommentje:
Semmit nem ér a grammar check. A hibás választ is elfogadta. Erről ennyit.
okt. 1. 23:16
40/48 anonim válasza:
Bemasolni egy mondatot? Kiadja a helyes megoldást ha tévedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!