Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan fordítanád? Passengers...

Hogyan fordítanád? Passengers are reminded that professional gamblers are reported to be frequent travelers, and are warned to takee precautions accordingly.

Figyelt kérdés
Egy hajón van ez.

2023. nov. 3. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a jelentések/beszámolók szerint profi/hivatásos szerencsejátékosok gyakran utaznak a hajón, így ennek megfelelően tegyenek óvintézkedéseket. (Úgy fordítottam, mintha ez a bejelentés az utasokhoz szólna. Nem tudom ez valóban így van-e. A hajó nincs a szövegben, de mivel mondtad, hogy hajón történik így beletettem. Lehet úgy is, hogy gyakori utasok.)
2023. nov. 3. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy hajó vendéglőjében/bárjában írja ezt egy falon.
2023. nov. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!