Miket hallgassak, hogy sikerüljön a C1 angol hallott szöveg értése?
Egy 40 éves rádión, rossz hanszórókkal hallgass Fekete Pákót angolul beszélni, ha azt érted semmi meglepetés nem érhet.
Sajnos arra nem tudom hogy lehet készülni, mintha szándékosan a legszarabb lenne minden azokon a hangfelvételeken, szerintem tudsz letölteni ilyen vizsgáztatós hanganyagokat.
Érdemes venni egy olyan könxvet/vagy honlapot keresni ahol kimondottan az adott nyelvvizsgához vannak feladatok. (Ha van.)
Ezen kívül podcastok különböző témákban (ne csak abban ami érdekel), hírek stb.
A kettessel egyetértek, nekem középfokon volt az, hogy az egyik beszélő úgy motyogott, hogy csak zúgást hallottam.
OP, te most szeretnéd hogy segítsenek neked, vagy okosabb vagy mindenkinél? Mi az hogy a sorozatok és filmek nem C1 szintűek? Jah nem csak MARVEL van a világon.
Fele annyi idő alatt végeztem minden feladattal mint a komplett csoport, 94%-os átlaggal leraktam a C1 komplex angolt. Ehhez kb. általános iskolában tanultam angolt, gamer vagyok és filmezek / sorozatozok, 28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!