Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Románra valaki letidná ezt...

Románra valaki letidná ezt fordítani?

Figyelt kérdés

Jó Napot!

Én vagyok hétfőn jártam a Drakula kastélyban és én voltam aki rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzám..Nagyon szépén köszönöm a segítséget és,hogy segített a barátnőimmek ,hogy eljussanak hozzám a korházba.Nagyon hálás vagyok!

A vár pedig csodálatos!

Köszönöm mégegyszer a segítséget és további minden jót kívánok!

2022. máj. 11. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bună ziua!

Eu sunt cel care am fost la castelul Dracula luni, mi s-a făcut rău și a trebuit să fie chemat o ambulanță. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat pentru mine și pentru prietenele mele să ajungă la spital. Sunt foarte recunoscător!

Castelul e admirabil!

Vă mulțumesc încă o dată pentru ajutor și vă doresc toate cele bune!

2022. máj. 11. 11:43
 2/3 anonim válasza:
100%

Kerdes: lany vagy fiu vagy? Ha fiu, akkor ez a heleys forditas, ha lany akkor at kell irni egy kicsit.

"Bună ziua!

Sunt cel care am fost luni la castelul Dracula, si mi s-a făcut rău și a trebuit să fie chemată o ambulanță. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat pentru mine și pentru prietenele mele ca să ajungă la spital. Sunt foarte recunoscător!

Castelul e admirabil!

Vă mulțumesc încă o dată pentru ajutor și vă doresc toate cele bune!"

2022. máj. 11. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2es

Igen, ha lány, akkor nőneműt kell alkalmazni. Most veszem észre, szerintem akkor az első mondatban "cea" kell és nem "cel" (ha fiú, akkor marad a "cel")

2022. máj. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!