Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek az orosz és...

Mi a véleményetek az orosz és a spanyol nyelvről? :D

Figyelt kérdés
Minden érdekelne:D ki mit tudott kezdeni velük (külön külön persze)hol lehet hasznosítani ,mennyit lehet velük keresni melyiket éri meg jobban tanulni melyiket beszélik több helyen,melyiket lehet könnyebben megtanulni stb...:D
2010. szept. 26. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, és amíg Spanyolországban voltam, diák létemre konkrétan megkerestek itthonról egy állásajánlattal, nem is rosszal, csak nem akartam hazamenni akkor (tanultam kint). Mondjuk ez még a válság előtt volt, a spanyolországi előtt, ami ugye még egy évvel korábban robbant ki. De hosszú távon szerintem nagyon is megérte ezt a nyelvet megtanulni.
2010. okt. 31. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Angol és német mellett nemrég kezdtem el oroszul tanulni. Komolyan mondom, nekem kimondottan nehéz. Az angol és a német kb. úgy megy, hogy beülök az órára, és hagyom, hogy rám ragadjon.:D Na az orosszal egyáltalán nem így van. De szerintem már rájöttem, hogy miért. Az angollal és a némettel eddig mindennap találkoztam, megszoktam a hangzását, meg hát ugye mégis latin betűvel írnak. Az orosszal kb. most találkoztam először, de remélem, hogy előbb-utóbb zökkenőmentesebb lesz.:D
2010. okt. 31. 09:13
 13/13 anonim válasza:

Hali.

Az oroszt nem ismerem, de a spanyol nyelv az nagyon megtetszett. Spanyolországban éltem 2 évet és ez idő alatt tanulgattam a nyelvet..ha elmentem valahova akkor muszály volt megértetnem magam. nekem a német után könnyebb volt a spanyolt tanulni, beszélni.

2010. okt. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!