Ha elég elszánt vagyok, akkor 1 év alatt meglehet tanulni egy nyelvet? Nem a 0-ról kezdeném, ragozás, igeidők azok mennek. Passzív nyelvtudásom van, megérteni sokat megértek, de nincs elég szókincsem vissza válaszolni. (szerb nyelvről van szó)
simán! főleg ha napi szinten gyakorolsz!!
tudom ajánlani az online flashkártyákat regisztrálj és készítsd el magadnak
www.quizlet.com
Attól függ hol élsz. Ha Szerbiában, akkor próbálj meg minél többet szerbek között lenni és beszélgetni velük. Én is így tanultam meg.
Ha meg nem ott élsz, akkor nézz minél több filmet szerb felirattal és olvass sokat. Állíts be mindent szerbre (e-mail, közösségi oldal, telefon). Esetleg találj olyan embert, aki kommunikálna veled időnként.
Elegendő ha sok nyelvi inger ér szerbül. ( hallás, olvasás, beszéd)
C2 szint sosem lesz, akinek magyar anyanyelvű létére C2-je van bármilyen nyelvből, az vélhetően pénzért vette, vagy természetben fizetett - jobb esetben ( ez lehet valós ) kinn élt az adott országban huzamosabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!