Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnám szinten tartani...

Hogyan tudnám szinten tartani az angol nyelvtudásom?

Figyelt kérdés

Szerintetek tanár nélkül itthon, ha heti rendszerességgel rászánnék időt, mivel próbálkozzak? Épp azon a szinten vagyok, hogy ha nagyon koncentrálok akkor megértem amit a filmek vagy a zenék vakerálnak hozzám, de nagyon nagyon elfáradok tőle rövid időn belül...

Sajnos most egy hónapig teljesen elhanyagoltam, ráadásul elkezdtem a németet is felhozni újból, így folyamatosan azon kapom magam, hogy egy csomó szót amit még egy hónapja tudtam mára már csak halvány emlékként van meg és erre sokszor csak akkor jövök rá, ha már megnéztem a jelentését a szótárban.

Szóval mit tegyek? Van valami frankó könyv amit ha bogarászok akkor valamennyire szinten tart? Vagy nézzek angol nyelven filmeket felirat nélkül ? (bár ezzel az a baj, hogy kb 15 perc után már csak a vizuális élményre tudok koncentrálni..) Vagy irkáljak fogalmazásokat egy légből kapott témáról?

2011. júl. 5. 23:43
 1/2 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Neten vannak online tesztek, tölts le könyveket amelyek érdekelnek.

Olvasgasd a híreket angolul:

[link]

[link]

[link]

Ha van téma ami érdekel (legyen bármilyen bugyuta is, még akár csajozós, vagy bulvár) akkor keress rá.

Egyébként ha csak 15 percig tudsz odafigyelni a filmekre, akkor szánj rá csak annyit, az is több mint a semmi.

2011. júl. 6. 00:01
 2/2 anonim ***** válasza:
a legjobb dolog meg mindig a beszed, nem eleg ha megerted, neked is kell ertelmesen beszelned hogy mas megertse. ha mast nem akkor ott van skype, azon tudsz beszelni ha van angol anyabyelvu ismerosod
2011. júl. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!