Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez büntetendö Németországban?

Ez büntetendö Németországban?

Figyelt kérdés

Kérem csak az válaszoljon aki tényleg tudja a választ.

Németországban nagy szükségem van a német nyelv kezdöi diplomára minnél hamarabb, és ezért a barátnöm online átment a teszten helyettem, és észrevették, hogy nem én voltam. Lehet neki ebböl valami baja? Kérik annak a nevét, aki a tesztet csinálta.

2022. szept. 10. 22:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
csalas miatt gondolom feljelenthetnek, ha tagadjatok. en a helyetekben egyutt mukodo lennek, nekem volt mar peres ugyem, 2 evig huzodott. 1 sima ugyvedi level 1000 euronal kezdodott..
2022. szept. 10. 22:14
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem tagadtam bevallottam, hogy csak segítséget szerettem volna.
2022. szept. 10. 22:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Lol, tipikus káeurópai mentalitás.

Aztán meg csodálkozik, hogy mindenki olyan ellenséges és lenéző vele.

Mielőbb keress egy ügyvédet (gondolom semmilyen Rechtsschutzversicherungod nincsen).

Jó esetben megússzátok pénzbüntetéssel (feltéve, hogy nincs semmilyen súlyosbító körülmény, előélet, stb.).

2022. szept. 10. 22:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

"csak segítséget szerettem volna"

Tudod, ezt hívják csalásnak.

Arrafelé ezt nem díjazzák, és ezt majd tapasztalni is fogod.

Ja, és jogi kérdést nem akarsz a JOG kategóriába tenni?

2022. szept. 11. 00:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem teszi jogba, mert még ahhoz is túl egyszerű hogy felfogja, amit csináltak az bűncselekmény (nem szabálysértés, nem vétség, bűncselekmény).
2022. szept. 11. 08:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Mit keresel ott, amikor egy alap vizsgát sem tudsz letenni?
2022. szept. 11. 09:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Férjhez mentem, ö már 6 éve itt él, és amikor összeházasodtunk én is ide jöttem.
2022. szept. 11. 09:27
 8/17 anonim ***** válasza:
7.És? Olyan nagy probléma a nyelvet alapszinten beszélni, ott, ahol élsz?
2022. szept. 11. 09:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Csak most jöttem ide, nehéz az alapteszt, idö kell ahhoz hogy megtanuljam, de idom egyaltalan nincs
2022. szept. 11. 09:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
en 3 műszak es 1 gyerek mellett most tettem le egy b1-es goethe nyelvvizsgat, 91%-os összeredménnyel. mi is dolgozunk es munka mellett tanulunk. aki akar tanul, ami nem akar az nem tanul.
2022. szept. 11. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!