Német, francia, olasz. Melyik lenne a leggyorsabb ezekkel a feltételekkel?
Figyelt kérdés
Aki tanult nyelveket tudja, hogy a következő nyelvek nehézség szerint sorrendbe rakva: 1) Német a legnehezebb 2) Francia 3) Olasz (ami a legkönnyebb nyelvek közt van a világon)
Német jelenleg gyenge B1, el szeretnék jutni erős B2-re + svájci német dialektus is ha ott leszek
Francia jelenleg A1, el szeretnék jutni B1-re
Olasz jelenleg A0, el szeretnék jutni B1-re
Továbbá jelenlegi tudásom még: Angol C1, vietnami A1, szlovén A2
2022. jún. 30. 19:11
A kérdező szavazást indított:
Német 🇩🇪🇨🇭
Francia 🇫🇷🇨🇭🥖⌚
Olasz 🇮🇹🇨🇭🍕🫒
23 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nagyságrendileg egyik sem lenne gyorsabb
2/3 anonim válasza:
?? Szerintem a német egyáltalán nem nehezebb, mint a francia, sőt. Én azt választanám.
3/3 anonim válasza:
Szerintem azzal a nyelvvel lehet a leggyorsabban haladni amelyiket a legszívesebben tanulod. Nehézségbe egyébként egyik között sincs nagy különbség, a franciának is csak a kiejtése nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!