Lehetséges ez a módszer?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. Sajnos nem vagyok jó angolból, akár hogyan próbálkozom (filmek, sorik, doulingo, szövegfordítás, sőt volt hogy még könyvet is olvastam angolul) egyszerűen nem áll rá az agyam, nyelvem az angolra. Egyáltalán nem tudom megjegyezni, pedig tényleg évek óta tanulom, az alapszintet úgy ahogy meg van... Nos, a fő kérdésem az lenne, hogy ha leteszem angolból az alapszintű nyelvvizsgát, akkor megadják a diplomát?
Persze a későbbiekben, szerintem kimegyek angliába egy időre, hogy megtanuljak valamennyire, hát ha ragad rám valami odakint.
2022. jún. 27. 14:57
1/6 anonim válasza:
Nem, középfokú kell. Más nyelv nem megy jobban?
2/6 anonim válasza:
Nem próbálkozni kell a nyelvtanulással, hanem tényleg rendszeresen, komolyan foglalkozni vele. A sorozatnézés jó szabadidős szórakozás, elvétve ragadhat is belőle valami, de önmagában nem ebből fogsz angolul megtanulni, és nem is az olyan gamifikált appokból mint a Duolingo. Tessenek foglalkozni a nyelvtannal, szókinccsel, ezt nem lehet megkerülni.
4/6 A kérdező kommentje:
Volt hogy magán tanárhoz is jártam (ő is mondta, hogy valami oknál fogva nem megy ez a nyelvtanulás nekem olyan könnyedén), pedig minden nap 2-3 órát a nyelvvel foglalkoztam + a sorik, filmek, könyvek. Nem nevezném magam lustának sem, egyszerűen valamiért extra nehezen megy nekem. Alapvetően jó tanuló vagyok (4-es átlag). #3 Segítséget kértem, nem beszólást.
2022. jún. 28. 13:12
6/6 anonim válasza:
Ha angliaba mesz tanulasi celbol, ajanlom hogy ne lakj, es ne tolts idot magyarok mellett, mert ha meg tudat alatt is, de hozzajuk fogsz "vonzodni", nem azokhoz akikkel nehez a kommunikacio.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!