Melyik nyelviskolát ajánlanátok?
Olyan képzést keresek angol nyelven, ahol van lehetőség online képzésre (bár szerintem ez már mindenhol), és kötetlen saját időbeosztást szerint tudok nyelvet tanulni.
Mivel sajnos a munkából adódóan nem tudok konkrét időhöz kötött képzésre járni :(, viszont szeretnék tanulni és fejlődni :D.
Esetleg, aki tud ilyet vagy többet is annak a segítségét megköszönöm ! :)
Angol nyelven, tehát az angol segítségével szeretnél tanulni egy másik nyelvet? Melyiket?
Vagy angolul akarsz tanulni? Akkor miért írod, hogy angol nyelven keresel képzést?...
Szia! Mit nem ajánlok:
A Speak! -et. Az ismétlés elvén teszi a fejedbe a nyelvet, ami vkinek jó vkinek nem. Nem magyaráz el normálisan nyelvtant, össze-vissza ugrál a tananyagban, full logikátlan sztem legalábbis. Mondasz mondatot magyarul lefordítod és fordítva és sokszor elmondod ismétled ezeket míg bele nem ég a fejedbe, hogy pl How much money do you have-mennyi pénzed van. (?) Hülyéknek való, aki annak érzi magát, tökéletes lesz! Bocsánat, nem sértegetek! Ami nagyon fontos, ha kiderül, hogy ez nem Neked való- és hiába a próbaóra mert abból a 20 percből nem fogsz rájönni- nem adnak vissza pénzt, benne van a szerződésben, amit aláírsz…és nem olcsó! Inkább menj rendes magántanárhoz ebből az összegből, sztem nem éri meg! Vagy normális nyelvsuliba nem ebbe. Nem ajánlom! A házit a tanár nem javítja elhanyagolja! Soroljam még? Tudnám sorolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!