Mégis hogyan lehetséges ezt a sok angol szabályt megjegyezni, és beszélgetés közben használni?
Mindenki azt módja, hogy az angol a legkönnyebb nyelv, amikor nem is igaz. Az angol hangok képzése időnként kifejezetten problematikus, vannak nehezen megtanulható szavak, meg egy rakás szabály.
Itt vannak például ezek a gyönyörűségek:
Nem elég az alapszabály, még a "vigyázz" felszólításokra is figyelni kell.
Már megtanulni a szabályokat sem egyszerű, de átültetni egy beszélgetésbe.Most komolyan, én emlékezni fogok ezekre ha egy amerikaival!?
Majd társalgás közben leállok gondolkodni, hogy a gyümölcs megszámlálható-e vagy sem!?
Vagy mi folyik itt?
Komolyan felvetődik bennem, hogy a sikeres nyelvtanulás csak egy szűk réteg kiváltsága, és igazából nem is lehet megtanulni egy nyelvet "az átlag embernek".
'Három diplomád van, vagyis nagyon jól ráéreztem arra, hogy soha az életben nem tanultál magadtól semmit, mert tehetségtelen ember vagy, akinek a tudása a tanároktól függ.'
Na itt szerintem el is engedhetjuk a kerdezo kezet. Felesleges valaszolni neki, ugyis csak az lehet a jo amit o kitalalt, az iskola baromsag, a tanarok hulyek, es kulonben is kindenki ellene van.
Nem baj teso, jard csak az 'elet iskolajat', majd megnezlek par evtized mulva a gyartosor mellet amint a port takaritod a gep alol (mert mashoz nem engednek hozzanyulni).
Nem mondom, hogy az iskola baromság, de én nem tudok iskolába járni, mert csóró srác vagyok. Elméletileg meg lehet tanulni angolul önállóan is, erre jön ez a három diplomás fazon, és elveszi a kedvemet.
Egyébként ha neki lenne igaza az összes anyag ami fent van a neten hazugság lenne, hiszen mi értelme, ha CSAK TANÁRRAL lehet tanulni? Akkor az összes anyag annak való, aki már beszél angolul, ki kellene lenni írva, hogy kezdők kocc, nektek tanár kell.
Mellesleg egy nagyon intelligens embernek tényleg elég "az élet iskolája". Vannak YouTube sztárok, akik a nézettségből milliomosok lettek.
Hát, én szüleimtől otthon kaptam egy 3-4 leckényi indulást, aztán teljesen egyedül tanultam a kaszárnyában egy nyelvkönyvnyit, aztán más dolgokkal foglalkoztam 17 évig, és akkor különösebb felkészülés nélkül nyomtam egy B2-t. Azért mondtam, te világ marhája, hogy elég a nyelvkönyvbéli gyakorlófeladat beidegezni azt, amit kell.
Ami azt a mellékes ostobaságot illeti, amit a #19-ben írtál a másik segíteni szándékozónak, ha még nem tudtad eddig, elmondanám neked, Discovery Channel jelleggel, hogy az egyetemen marha keveset tanítanak a tanárok, az ott az önálló képzés tere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!