Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga mentesség - 2022?

Nyelvvizsga mentesség - 2022?

Figyelt kérdés
Szerintetek van még esély rá ? Rentgeteg diploma ragad így be ....

2022. ápr. 12. 22:01
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is bentragadt hónapok óta, de küzdök érte, most voltam újra vizsgázni. Élőben nem okoz gondot a nyelv, de a nyelvvizsga valahogy kifog rajtam, nem a mai beszédet kérik vissza.

Én azért támogatom az amnesztiát, mert az az egy dolog nagyon zavar, hogy 15 évre visszamenőleg is kiadták. Hogy ők miért érdemelték ki, azt nem értem, nekik bőven lett volna azóta idejük két teljesen új nyelvet is megtanulni. Ha ők megkaphatták, mindenkinek meg kellene, aki csak félévig is online-ban volt. Bár ebben az országban semmi sem igazságos, de szerintem sokaknak ez a zavaró, nem az, hogy valaki megkapta, mert egy évig nem volt lehetősége megpróbálni letenni. Mondjuk én utólag tőlük is elkérném. Vagy törölnék el ezt teljesen, vagy mindenki kapja meg.

2022. ápr. 16. 17:19
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

A statisztikában jól mutat a plusz 80 ezer kiadott diploma. Ennyi.

Én senkinek sem engedném el. Semmilyen indokból.

2022. ápr. 16. 17:25
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

"Rentgeteg diploma ragad így be ...."

Már nem, ami bennragadt most kiadták, ami most ragad bent az semmi ahhoz képest ami eddig volt bent

2022. ápr. 16. 20:57
 24/43 anonim ***** válasza:
61%

10# Én meg általánosban tanultam meg úszni úszásoktatáson, mégse nézem le azt, aki nem tud úszni.

Az egyiknek könnyebb vmi, a másiknak nehezebb.

Eltörölhetnék már végre ezt a marhaságot. Akinek fontos a nyelvtudás, majd megtanulja vagy lemond róla.

2022. máj. 23. 21:02
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azóta sikerült letenni, egész jó eredménnyel. :)
2022. máj. 24. 00:11
 26/43 anonim ***** válasza:
47%
Akkor most, hogy sikerult at kene allnod a masik oldalra es hirdetni a nyelvvizsga fontossagat, nem?:DD annyi lusta embert ismerek aki nyelvvizsga amnesztia parti volt, utana, hogy vette a faradtsagot es sikerult neki, hirtelen elkezdte szajkozni a nyelvvizsga megletenek fontossagat:DD
2022. máj. 24. 05:30
 27/43 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, én soha nem álltam ezen az oldalon, eddig nem kommenteltem, épp ellenkezőleg, sose támogattam, hogy enélkül xyz személy megkapja, csak mert... Aki abban az évben végzett, mikor minden vizsgalehetőséget töröltek, annál elnéztem volna, de csak úgy, hogy x éven belül bemutatja, hogy neki is megvan azóta. Azt nagyon is elleneztem, hogy 15 évre visszamenőleg megkapják. Amúgy én januárban végeztem, szóval annyit nem csúsztam, csak a tárgyak mellett nem fért bele, hogy erre is eleget készüljek.

2022. máj. 24. 20:41
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, mindjárt itt a félév vége, de esetleg még van esély arra hogy megváltoztassák a döntést és mégis legyen amnesztia?
2022. jún. 1. 15:21
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Esély van. Arra is, hogy minden félév végén fel kell ajánlanod egy szervedet. Kérdés, hogy mekkora az esély.
2022. jún. 1. 15:30
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Nincs esély, ezt kormányzati szinten már elmondták.
2022. jún. 1. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!