Helyes ez a mondat így angolul?
Figyelt kérdés
If I...I would never complain about anything (ever?) in this life.2021. nov. 17. 05:10
3/8 A kérdező kommentje:
De ha nem akkor leírhatnád mégis miért, mert ez most aztán nagyon hasznos volt
2021. nov. 17. 14:52
4/8 anonim válasza:
A kipontozott részre a mellékmondatban az ige második alakban kerül.
2-es nyilván arra gondolt, hogy még nem is kész mondat.
Pld.:
If I earned one million dollars, I would never complain...
If I often played my favourite game, I would never complain...
If I were a billionaire, I would never complain...
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Gondoltam a kérdező tisztában van vele, hogy oda még kell valami, és csak a formula helyességére volt kíváncsi.
6/8 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván tudom, hogy oda még kell valami a kipntozott részre, de azért van kipontozva mert azt tudom hogyan kell, a második felében nem voltam biztos ezért nem is írtam le az elejét mert nem az a fontos most ide.Vagyis igazából a másodiknál is inkább azzal az ever-rel vagyok bajban hogy az kell-e oda vagy nem.
2021. nov. 17. 19:43
8/8 anonim válasza:
Ha nagyon akarod, akkor "never ever" egymás mellé, a drámai fokozáshoz. De amúgy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!