Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olyan sorozatokat keresek...

XR115 kérdése:

Olyan sorozatokat keresek amik angolul vannak, kezdőknek is jó, a youtube-ről is nézhetők, és nem túl hosszúak???

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani?

Mivel az angolt szeretném anyanyelvi szinten megtanulni és általánosban alig tudok megszólalni angolul nagyon lemaradtam :((( és szeretném minél gyorsabban behozni. Előre is nagyon szépen köszönöm

2021. szept. 4. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8%
Soha nem fogsz megtanulni anyanyelvi szinten. Persze próbálkozni lehet, de tűzz ki elérhetőbb célt, mert így hatalmasat fogsz csalódni. Több évig kellene kint élned angol nyelvterületen, akkor esetleg sikerülne, de így nem, hogy YouTube videókat akarsz nézni. Bocs, én csak őszinte vagyok.
2021. szept. 5. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Yt-n én is kerestem régebben, de sosem találtam (szerzői jog stb.). A netflixet és az HBGo-t tudom ajánlani. Az első hónap ingyenes. Netflixen a The end of the fcking world egy gyöngyszem.
2021. szept. 6. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!