Hol tudom megtekinteni az iTolc nyelvvizsga eredményét?
Figyelt kérdés
Nem tudom, milyen fiókba kerülnek fel az eredmények. Valaki tudna segíteni esetleg az oldalra vezető linkkel vagy leírással?
Válaszokat előre is köszönöm.
2021. júl. 16. 11:05
1/4 anonim válasza:
[link] ezen az oldalon találsz egy olyan linket, hogy jelentkezés/ eredmények. Utána kiválasztod, hogy április 06 előtt vagy után jelentkeztél és azt az e-mail címet kell megadni plusz a jelszót. Ez ugyanaz, amivel a vizsgára is bejelentkeztél.
2/4 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy jön e-mail, amikor megvan az eredmény. Ott is leírják, hogy hol lehet megnézni. Csak az e-mail előfordul, hogy a spam közé kerül, úgyhogy azt is érdemes nézegetni. Én szombaton vizsgáztam és a következő hét pénteken már volt eredményem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2021. júl. 19. 11:13
4/4 anonim válasza:
És körülbelül hány órakor kaptátok ti az eredmény emailjet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!