Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudnám fejleszteni az...

Hogy tudnám fejleszteni az angol tudásom?

Figyelt kérdés
Az iskolai feladatok mennek, de a való életben nem igazán tudom használni

febr. 2. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Iskolai feladatokon kívül kezdj el a valós életből inspirálódni. Hallgass rádiót, nézz youtubeot/filmet angolul, olvass, ha teheted beszélgess. Minden szinthez vannak olvasmányok, podcastok, videók, nem kell rögtön a legnehezebbel kezdeni. Ha nem tudsz kivel beszélgetni, akkor beszélj magadhoz, mond el a napod, ha olvasol mond el, hogy miről szólt. Nem kell tökéletesen, a lényeg az hogy szokd, hogy beszélsz és használod a nyelvet.
febr. 2. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

"de a való életben nem igazán tudom használni"

Hát akkor azt kell gyakorolni. Milyen szinten vagy?

febr. 2. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
angoltudás: egy szó
febr. 2. 19:59
 4/7 Thunderfairy ***** válasza:
13%

3-as.

Te is meg az összes ilyen nyelvtannáci elmehetek ám valahová. Látni hogy még nem láttál neten igazán rossz irást.

febr. 3. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

"Látni hogy még nem láttál neten igazán rossz irást."

Ha akarod, ezt látod bele. Ha akarod, mást. Egyszerűen bántja a szememet, és tudom, hogy hogy kell írni, hát megosztom másokkal is, hátha valakinek jól jön. Ennyi.

febr. 3. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Menj ki Londonba és beszélgess emberekkel. Nekem ez segített. Pl. az ottani metró állomások nevét kiejteni is egy kihívás önmagában.
febr. 3. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyelvi környezetben lehet a legtöbbet fejlődni
márc. 5. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!