Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak németet,...

Hogyan tanuljak németet, miközben gyűlölöm?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeresd meg :) Miért utálod? Rossz a tanárod, vagy mi?
2010. aug. 21. 20:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a linkeket!

A tanárommal nincs gond, szeretem, aranyos, jó tanár, de a nyelvet valahogy nem tudom megszeretni.

Feláll a hátamon a szőr tőle, képtelen vagyok a szavakat megjegyezni, csúnya a nyelv hangzása, mindig a nácik jutnak róla eszembe.

2010. aug. 21. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg másra gondolni! A nácik néha nekem is elvették a kedvem. Ne törődj velük, nem érdemlik meg.

A kedvenc témáidban keress fórumokat, hallgass téged érdeklő német nyelvű felvételeket, ismerd meg a német ajkú népeket. Ha a tanárod kedves, akkor beszéld meg vele a náci-problémát; akár otthon is megfogalmazhatod a szöveget.

2010. aug. 21. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Hmmmm, nekem nem a nácik jutnak eszembe róla, az ilyen soha nem vette el a kedvemet tőle :) Más nyelvek beszélői is nagyon sok rosszat tettek már, nyugi ;D De ez nagyon jó ötlet tényleg, ha olyan a tanáro, nyugodtan beszélgethetsz vele erről.

Mondjuk én szeretem is a németet, szerintem jól hangzik. Amúgy keress német nyelvű zenéket, amik tetszenek, akad azért néhány, biztos találsz olyat, ami elnyeri a tetszésedet; sokat segít a nyelvtanulás során ;)

20:30

2010. aug. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!