Hogyan tanuljak németet, miközben gyűlölöm?
Tanulnék, de már késő. :S
Féléven belül kellene nyelvvizsga, de soha nem tanultam a német nyelven kívül mást, így marad a német. De annyira gyűlölöm, napokig tart rávenni magam, hogy leüljek tanulni.
Miért kell ilyen hamar, ha nem is tanultad?Vagy te vagy az, aki már kérdezte ezt, munka miatt?:)
Am. mit nem szeretsz benne?:D kiejtés nem nehéz, nyelvtani szabályokat be lehet magolni és megjegyezni, de akarat nélkül nem lesz meg fél éven belül.
én it utáltam, mert muszáj volt mert elkezdtem németekkel dolgozni, aztán rájöttem hogy tökjó beszélni :D
most angolokkal dolgozom BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ botrányosak, egy nyelven se beszélnek, csak brit angolt, és az az akcentus, Úristen.
a németekkel 2-3 szót mekegsz németül, már örülnek, hogy jaj d ejó , megtanultad a nyelvüket. az angolok elvárják.
tanuld meg mind a kettőt.
a vizsgához kell a német nyelvtan, az életben mindne jó das-sal pl (mint svájcban)
:))
ja nekem még az segített, a barátságos németeken kívül,hogy szeretem a germanís next topmodell-t meg a hülye feleségkicserélős műsort :DDD
a német szinkron jó, még ha a nyelv ronda is, nagyon jók a szinkronszínészeik, minden szinkronos, igy letölthetsz filmeket gyakorlásképp német oldalakról.
és azt hittem, útálom a német nyelvet... a brit angolnál nincs hányingerebb,ezt most ki merem jelenteni.
na jó, az orosz, talán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!