Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak németet,...

Hogyan tanuljak németet, miközben gyűlölöm?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 18:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
tanulj helyette angolt :)
2010. aug. 21. 18:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Tanulnék, de már késő. :S

Féléven belül kellene nyelvvizsga, de soha nem tanultam a német nyelven kívül mást, így marad a német. De annyira gyűlölöm, napokig tart rávenni magam, hogy leüljek tanulni.

2010. aug. 21. 18:23
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Miért kell ilyen hamar, ha nem is tanultad?Vagy te vagy az, aki már kérdezte ezt, munka miatt?:)

Am. mit nem szeretsz benne?:D kiejtés nem nehéz, nyelvtani szabályokat be lehet magolni és megjegyezni, de akarat nélkül nem lesz meg fél éven belül.

2010. aug. 21. 18:28
 4/14 anonim ***** válasza:
*-ha nem is tanultad (bocsi, félreolvastam) alapfokon vagy legalább?
 5/14 A kérdező kommentje:
Németet régóta tanulok, más nyelvet nem tanultam. A nyelvvizsga meg továbbtanulás miatt kell.
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, valahol alap és középfok között vagyok. Járok amúgy magántanárhoz is.
2010. aug. 21. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

én it utáltam, mert muszáj volt mert elkezdtem németekkel dolgozni, aztán rájöttem hogy tökjó beszélni :D

most angolokkal dolgozom BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ botrányosak, egy nyelven se beszélnek, csak brit angolt, és az az akcentus, Úristen.

a németekkel 2-3 szót mekegsz németül, már örülnek, hogy jaj d ejó , megtanultad a nyelvüket. az angolok elvárják.

tanuld meg mind a kettőt.

a vizsgához kell a német nyelvtan, az életben mindne jó das-sal pl (mint svájcban)

:))

2010. aug. 21. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:

én is utáltam régen, de mot már szeretem, mert értemxD Olvass sokat németül - olyan könyveket amiket amúgy is szeretsz. És szótárazz. Emelett nézz filmeket. Itt vannak filmes oldalak ha érdekel:

[link]

ez torrent

[link] ez online.

2010. aug. 21. 18:42
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

ja nekem még az segített, a barátságos németeken kívül,hogy szeretem a germanís next topmodell-t meg a hülye feleségkicserélős műsort :DDD

a német szinkron jó, még ha a nyelv ronda is, nagyon jók a szinkronszínészeik, minden szinkronos, igy letölthetsz filmeket gyakorlásképp német oldalakról.

és azt hittem, útálom a német nyelvet... a brit angolnál nincs hányingerebb,ezt most ki merem jelenteni.

na jó, az orosz, talán :D

2010. aug. 21. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
A nyelvet utálod vagy igazából a tanárod? :) Mert amíg olyan tanárom volt, akit ki nem állhattam és gyomorgyörccsel mentem be az óráira (heti 4x) úgy éreztem, hogy gyűlölöm a német nyelvet. Aztán gimiben jó tanárokat kaptam, és hetete 16x vidáman és tudásra éhesen mentem be a német órákra. :)
2010. aug. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!