Szerintetek jól elmagyarázta?
Számomra hihetetlen, de megértettem azt, amit évek alatt nem igazán sikerült a suliban. Újra visszakaptam a kedvet az angolhoz, és az is bebizonyosodott, hogy nem vagyok ostoba hozzá.
Nem tudatos reklámnak szántam, de ha akaratlan reklám is a belinkelésem miatt, nem lehet örülni annak, hogy többen is megismerik ezt a segítő szándékú videót? Más sikerének nem lehet örülni. Azt pedig őszintén leírtam, hogy számomra mennyire hatott megvilágosodás szempontjából a videó (ami egyébként ezért lett létrehozva). Nem kell mindenbe belekötni, a rosszat látni.
Gyorsan végigpörgettem, nem rossz videó, viszont csupán teljesen alap nyelvtanról beszélt, tehát ha évekig tanultad az angolt és ezt sem sikerült megérteni akkor ott a tanárod volt szerintem a ludas és ez a videó ezért tűnhet ennyire jónak.
Amúgy én sem értem miért vádoltak meg reklámozással, tekintve hogy a csatorna több mint két éve halott, a belinkelt videó lassan 7 éves és közel 40K megtekintés van rajat, szóval nem az a 20 megtekintés fog a készítőnek megváltást hozni amit emiatt a kérdés miatt kap majd.
"megértettem azt, amit évek alatt nem igazán sikerült a suliban"
"Kb. 1 hónapja kezdtem az angolt, suliban németet tanultam."
Szégyellheti magát a némettanár, hogy évek alatt sem tudta érthetően elmagyarázni az angol "segédigék" használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!