Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek jól elmagyarázta?

Szerintetek jól elmagyarázta?

Figyelt kérdés

Számomra hihetetlen, de megértettem azt, amit évek alatt nem igazán sikerült a suliban. Újra visszakaptam a kedvet az angolhoz, és az is bebizonyosodott, hogy nem vagyok ostoba hozzá.

[link]

2021. márc. 2. 19:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
És véletlenül se reklám, mi? :DDDD
2021. márc. 2. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Legalább annyi eszed lett volna, hogy elolvasol vagy ötven hozzászólást, és akkor rájössz, hogy ilyen hülye szöveget itt nem szoktak írni...
2021. márc. 2. 19:36
 3/18 A kérdező kommentje:
??
2021. márc. 2. 19:44
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem tudatos reklámnak szántam, de ha akaratlan reklám is a belinkelésem miatt, nem lehet örülni annak, hogy többen is megismerik ezt a segítő szándékú videót? Más sikerének nem lehet örülni. Azt pedig őszintén leírtam, hogy számomra mennyire hatott megvilágosodás szempontjából a videó (ami egyébként ezért lett létrehozva). Nem kell mindenbe belekötni, a rosszat látni.

2021. márc. 2. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Elég már a ködösítésből. Magadnak csinálsz reklámot, nem pedig önzetlenül másnak. Azért 10 év alatt csak kiismerni az ilyeneket.
2021. márc. 2. 19:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Az igen! :D Úgy érzem, csak trollkodsz, mert ennyire ostoba nem lehetsz. Mondd már meg akkor légyszíves azt is, hogy hol lakom városra pontosan, utcával, házszámmal, ha már azt tudod, hogy én szerepelek a videóban. De elmondom mégegyszer, nem reklámozok. A kérdéshez muszáj volt belinkelni a videót, mert anélkül értelmetlen lenne az egész. Egyébként a kérdéssel kapcsolatban valami?
2021. márc. 2. 20:03
 7/18 anonim ***** válasza:
41%

Gyorsan végigpörgettem, nem rossz videó, viszont csupán teljesen alap nyelvtanról beszélt, tehát ha évekig tanultad az angolt és ezt sem sikerült megérteni akkor ott a tanárod volt szerintem a ludas és ez a videó ezért tűnhet ennyire jónak.

Amúgy én sem értem miért vádoltak meg reklámozással, tekintve hogy a csatorna több mint két éve halott, a belinkelt videó lassan 7 éves és közel 40K megtekintés van rajat, szóval nem az a 20 megtekintés fog a készítőnek megváltást hozni amit emiatt a kérdés miatt kap majd.

2021. márc. 2. 22:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hónapja kezdtem az angolt, suliban németet tanultam.
2021. márc. 3. 05:01
 9/18 chtt ***** válasza:
100%

"megértettem azt, amit évek alatt nem igazán sikerült a suliban"

"Kb. 1 hónapja kezdtem az angolt, suliban németet tanultam."

Szégyellheti magát a némettanár, hogy évek alatt sem tudta érthetően elmagyarázni az angol "segédigék" használatát.

2021. márc. 3. 09:00
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Gyenge videós kezdő marketing próbálkozása. De hát valahol el kell indulni. Mindenkinek vannak kínos pillanatai az indulásról. Neked ez lesz az.
2021. márc. 3. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!