Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mivan akkor ha a nyelvvizsgát...

Mivan akkor ha a nyelvvizsgát rosszul írom meg (pl. 2-es, 3-as) nem vesznek fel egyetemre? (Gépészmérnöknek szeretnék tanulni)

Figyelt kérdés
Gépészmérnöknek szeretnék tanulni a nyiregyházi egyetemen

2020. okt. 24. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
A nyelvvizsgarol meg annyit, hogy nézz fel az Edulinera, ott rengeteget cikkeznek erről is. A hatvan %-ot is pontosan leírják, hogy a kell megszerezni
2020. okt. 30. 01:24
 22/27 anonim válasza:
Na sziasztok! Én voltam a kedves kérdező, csak most másik fiókról vagyok. Na most azóta annyi történt, hogy matekot, angolt sikerült felvinnem egy stabil négyesre, és jelentkeztem nyelvvizsgára. Komplexet fogok irni, gépészmérnöki marad, csak épp nem nyiregyházára, hanem a Szent István Egyetemre szeretnék majd menni. És igen azóta nézelődtem, hogy hogy is van ez a nyelvvizsga dolog, és ahogy láttam, 60 %-tól sikeres + középfokú komplex nyelvvizsgáért 28 pontot lehet kapni
2021. jan. 24. 12:46
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
Majd akkor írj, ha gépészmérnökin nem kettesekkel csúszol át az összes vizsgádon. Ez szakonként, egyetemenként változik, de nálunk 3.5-ös átlag alatt kiraknak az állami támogatásból, és csak önköltségesen folytathatod a tanulmányaidat.
2021. jan. 24. 13:43
 24/27 anonim válasza:
Tudom hogy egyetemeken 3,5 - 3,0 alatt mindenkit átsorolnak önköltségesre, de emiatt se kell aggódnom, mivel már össze van gyűjtve 400 000 forint, és úgyis csak 3 év múlva megyek egyetemre, mivel szakgimnáziumba járok, és szakgimnázium az 4+1 év, és amúgy is majd megyek nyáron diákmunkára megint. A matek jegyemet meg próbálom tartani.
2021. jan. 24. 14:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A Szent István Egyetemen egy gépészmérnöki félév 225 000 Ft, és hét félév van összesen... A több, mint másfél millió forint összesen (1 575 000). Szegény szüleid.
2021. jan. 24. 16:16
 26/27 anonim válasza:
76%
Úgylátszik nem értel. Nem a szüleimre tartok, én magam fogom fizetni az egyetemet..
2021. jan. 24. 16:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet! :)
2021. jan. 24. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!