Ha nincs meg a nyelvvizsgám és most megyek egyetemre akkor felkell vennem az angolt?
istenem de egy idióta vagy🤣 ennyibe belekötni,telóról írok gyorsan, pont nem ez az a felulet ahol az erdekel h mindent helyesen leírjak😂 nem btkra megyek csak hogy nyugtassalak és legközelebb a kérdésre válaszolj ha mar itt esz a fene, ne kotekedni jarj ide
és nem azért írom ezt mert nem tudok angolul es tanulni sem szeretnem, de ahogy latom te jobban tudod nálam is😂 hanem mert tudok angolul es a nyelvvizsgam is meglett volna ha nem lenne a vírus es ezert feleslegesen nem akarnak pluszba órát(úgy hallottam, hogy ha nincs meg félévig fel kell venni) de látom itt is olyan válaszol,akinek annyi dolga van h kotekedjen, válaszolni erdemben meg nem tud
ja es nehogy az legyen h miertnem online csinaltam meg ilyenek, azert mert amire készültem nyelvvizsga annak a kozpontja nem inditott meg online vizsgat azert nem...
Ja, hogy csak telefonról nem tudsz helyesen írni! Az más!
Ja, hogy csak btk-n kell tudni helyesen írni! így már egészen más!
A kérdésre is válaszoltam, de nemcsak helyesen írni nem tudsz, de szöveget értelmezni se. Ráadsául nem írtam shol, hogy nem tudsz angolul és tanulni se szeretnéd, szóval továbbra is tartom, hogy komoly gondok vannak az oktatással, ha egyetemre felvettek. Bár olvastam, hogy idén nagyon kevesen jelentkeztek, így érthető ha olyanokat is felvettek, akiket korábban nem vettek volna fel.
láttam, hogy benne volt a válasz, de az előtte lévő monológ után mar ketseges bennem az epp elmuseged
nem, nem csak azert mert telefonról,csak tudod van nekem mas dolgom is mint h itt atnezzem nagyon h veletlenul se legyen benne😂 de ahogy latom neked ennyi dolgod van
ja es nem csak btkra kell igaz, de naluk az elvárt h mindent tudjanak pontosan,helyesen leírni
sztem annyira nagy hibat nem vetettem (meg magyarazkodni kell egy ilyen bolondnak, aki itt oltogat gyakori kerdeseken ahh) a helyesen nem iras nem ott kezdodik h letudod e irni h felkell vagy fel kell, lehet veletlenul nem irtam kulon honnan tudod? de te egybol beleallsz a masikba🤣 meg ha a lyukast jukasnak irom elhiszem de ennyiert.. latszik nincs semmi teendod, de hogy egyetemi vegzetseged sincs az is tuti mert akkor nem itt elned ki magad
az oktatás a te korodban is eleg gazos lehetett ha nem tanitottak meg h nem a virtuális világban kell emberkedni, foleg nem egy jelentektelen hiban😅
en nem azt írtam, hogy neked tudni kellene h tudok e angolul vagy nem, de a hatter sztorit se tudtad es mar emberkedsz h hulye aki nem veszi fel es nyelvvizsgát akar
lehet nem tudok par szót leirni popecen,helyesen de legalább nem vagyok ilyen idiota aki egy ilyen oldalon a helyesirasi hibakat keresi es kb ennyi az elete (ha komoly hibáról lenne szo megertenem de igy😂) és úgy adja elo magát flegman, meg mintha ő lenne az atya úristen es oltogatja a masikat h magyar nyelvvizsgat ajanlja🤣
neked inkabb arrol kellene tanulni h hogyan illik viselkedni, nem egybol bepofazni
utolsó
igen kell majd az a neve h üzleti angol azt tudom hogy fel kell de az 2.felevben lesz
azert kérdeztem, hogy a hagyomanyos angolt fel kell e vennem ha nincs meg a nyelvvizsgam első felevben? mert úgy hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!