Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha nincs meg a nyelvvizsgám...

Ha nincs meg a nyelvvizsgám és most megyek egyetemre akkor felkell vennem az angolt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 11:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
debreceni egyetem ker. mark szakrol van szó
2020. aug. 1. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Az egy jelentéktelen hiba esete Tóth Marival :D

belekötni,telóról - kéne egy space közéje

nem pluszba, hanem pluszban

miertnem kéne egy space közéje

epp elmuseged ? :D

telefonról,csak....

pontosan,helyesen...

vegzetseged

popecen,helyesen...

kell e

2020. aug. 1. 16:25
 13/18 A kérdező kommentje:
idióta😂😂
2020. aug. 1. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
A vírusra fogod azt hogy nincs nyelvvizsgád?! Bocsika, de június 5-6 -án voltam már nyelvvizsgázni, ez elég béna kifogás. Menj el az első nyelvvizsára ami mostanában lesz, ha tudsz angolul, akkor átmész, ha nem , meg nem, ennyi az egész. Az egyetem te már nem sokat fogsz nyelvet tanulni.
2020. aug. 2. 14:26
 15/18 A kérdező kommentje:

marcius 10.e (suliba se lehetett menni mar március eleje utan xd de látom vagod a dolgokat) utan mar nem lehetett nyelvvizsgat tartani😂 ah milyen emberek vannak itt

a legkozelebbi idopont meg majd szeptember kozepe de akkora mar felkell vennem a targyakat azert kerdeztem

olyanok szoljanak mar hozza akiknek van fogalmuk az egészhez nem csak ez happje h ide irogat

nem tudom te hogy voltal, max online

meg nem minden kozpont ugyanakkor vizsgaztat ahh

2020. aug. 2. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát éppenséggel értek hozzá, úgyhogy én így írok neked. Jól írta az előző is, volt már júniusban ( jelenléti!) ECL nyelvvizsga pl ( ezt azért tudom mert én is ott voltam). De hogy az eredetire válaszoljak: nem kötelező, ez is szak és egyetemfüggő egyébként de valószínű nem fog kelleni neked ha nem valamilyen nyelvvel kapcsolatos szakra mész. Szerintem nyugodtan add le a jelentkezesed a legközelebbi nyelvvizsgára és akkor már le is tudhatod az egészet.
2020. aug. 3. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Na most olvasom kereskedelem marketing. Én nem arra járok de egy volt osztálytársam igen és nekik alapból kötelező felvenni nyelvet de ők választanak hogy mit szeretnének, tehát nem muszáj az angol választani, azt tudd le.
2020. aug. 3. 18:37
 18/18 A kérdező kommentje:

utolsó, nem üzleti szaknyelvet volt kötelező felvenni neki? mert az tudom, hogy majd kell

Én a hagyományos angolról beszélek, hogy azt kötelező-e ilyenkor

2020. aug. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!