Mivan akkor ha a nyelvvizsgát rosszul írom meg (pl. 2-es, 3-as) nem vesznek fel egyetemre? (Gépészmérnöknek szeretnék tanulni)
Matekból általánosban végig ötös voltam még én is, pedig én aztán a bolcseszkar felé vettem a irányt, úgyhogy az általános iskolai negyesre ne nagyon vagjal fel...
"Ráadásul a tanárom is rosszul magyaráz.."
Ez meg nagyon gyenge szöveg, miután leirtad, hogy nem is érdekel a matek... Ha jobban odafigyelnel, meg az is kiderulhetne, hogy nem is magyaráz olyan rosszul.
Fhu lehet hogy én leszek az első aki elmondja neked , de ilyen jegyekkel nincs eszed egy mérnöki szakhoz. Kész, pont. 93 % lett az emelt matek érettségim, versenyekre jártam, stb ( ez plusz gyakorlás miatt volt fontos) de gépészmérnökin néha én is elveszek.
Egy átlagos tanuló vagy semmi extra. Nézz körül egy kicsit a felvin, hátha van valami olyan szak, ami közelebb áll a tanulmányi eredmenyeidhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!