Ezt most hogy értelmezzem? Mit kell most csinálni?
Figyelt kérdés
Good afternoon,
Your order ****** has been updated, please find attached the new order confirmation.
Feel free to contact us for any additional information you may need.
Best regards
.....
Rendeltem ruhát, rossz méretet jelöltem be. Írtam a cégnek, hogy mit javítsanak... és erre ez volt a válaszuk. Az e-mailban nem volt semmi csatolva és az profilomban a rendelésen sem változott semmi... Ilyenkor mi van? Vagy ezt hogyan kellene értelmeznem? Vagy mégegyszer írjam le, hogy mit változtassanak?
2020. okt. 2. 21:42
1/2 anonim válasza:
Elvileg kéne, hogy oda legyen csatolva valami hiszen a levél is ezt mondja
2/2 anonim válasza:
Gmailben valamikor ahhoz, hogy a csatolmányokat lásd, egy kis gamekapocs jelre kell rámenni az üzeneten belül, és csak úgy fog látszódni. Próbáld meg, hátha csak ennyi a gond. Mert a levél szerint tényleg van egy csatolmány, amiben a rendelésed frissítéséről adnak információt. Ha nincs, akkor írd meg nekik, hogy sajnos nem látsz változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!