Szerintetek érdemes ezt megpróbálni? Már eléggé fáradt vagyok ehhez és kedvem sincs hozzá.
Figyelt kérdés
Másodjára voltam nyelvvizsgázni július elején. Origós írásbeli. Ma néztem meg az eredmény 56% tehát 3 pont szükséges a sikeres nyelvvizsgához. Nagyon meglepődtünk, mikor megláttuk az eredményt, mert a fordítást és a levelet és a fogalmazást is lepontozták és nem tudom, hogy milyen szabályrendszer alapján javítják ezt. Szakképzett magántanárral készültem, ott a próbanyelvvizsgáim 70-80%-osak voltak úgy hogy nehezebb és magasabb szintű feladatokat gyakoroltatott. Lehet, hogy a csúnya írásom miatt vontak le vagy nem tudom, de már nincs energiám ezt megint megcsinálni. Nincs önbizalnam már ehhez az egészhez. Szerintetek lehet a fellebezésnek eredménye?2019. aug. 1. 20:32
11/15 anonim válasza:
#10-es
Hah, masokra haritani a felelosseget. Igen, tudjuk, hogy csak szarok vagyunk, de akinek nincs egyetlen egy ertelmes mondata se angolul az atmegy, egy olyan aki kint volt 2 hetig Londonban meg 1 hetig Manhattanban tanulni illetve dolgozni annak nem sikerult
12/15 A kérdező kommentje:
Igy van. Meg az is nagyon furcsa volt, hogy egy scrác 45 perc alatt végzett. Azért szerintem egy angol tanár se tudna egy szövegértést, egy beillesztgetőst, 2 fogalmazást és egy fordítást 45 perc alatt megcsinálni. És igen van, aki 2 mondatot nem tud összerakni és full simán 70-80%-al átmegy a nyelvvizsgán.
2019. aug. 2. 16:05
13/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hány értelmes mondatuk volt, bent voltál a vizsgáján? És írásbeli rész nem volt? Az írásbelijüket is láttad? Lehet, hogy az nagyon jó lett nekik, neked meg szar.
14/15 anonim válasza:
Nekem pl az osztalytarsaim vizsgaztak es mivel veluk vagyok egy csoportban tudom milyenek a kepessegeik. Pl. I have an owner and this is my a dogs and the dogs looks likeing a mom
Nah ennek az illetonek 97%os lett a vizsgaja
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy osztálytársam, aki egy értelmes mondatot nem tudott összerakni se szóban se fogalmazásban. 3as volt angolbol az is 2.7-es átlaggal. Elment az origóhoz a szóbelije 83% az írásbeli 78% lett. És a tanár is csak nézett, hogy ezt hogy hozta össze. Mert szóbelinél kihúzhatja az egyetlen tételt, amit tudott de ott a képleírás meg más is. Fura dolgok ezek.
2019. aug. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!