Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek érdemes ezt...

Szerintetek érdemes ezt megpróbálni? Már eléggé fáradt vagyok ehhez és kedvem sincs hozzá.

Figyelt kérdés
Másodjára voltam nyelvvizsgázni július elején. Origós írásbeli. Ma néztem meg az eredmény 56% tehát 3 pont szükséges a sikeres nyelvvizsgához. Nagyon meglepődtünk, mikor megláttuk az eredményt, mert a fordítást és a levelet és a fogalmazást is lepontozták és nem tudom, hogy milyen szabályrendszer alapján javítják ezt. Szakképzett magántanárral készültem, ott a próbanyelvvizsgáim 70-80%-osak voltak úgy hogy nehezebb és magasabb szintű feladatokat gyakoroltatott. Lehet, hogy a csúnya írásom miatt vontak le vagy nem tudom, de már nincs energiám ezt megint megcsinálni. Nincs önbizalnam már ehhez az egészhez. Szerintetek lehet a fellebezésnek eredménye?
2019. aug. 1. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10-es

Hah, masokra haritani a felelosseget. Igen, tudjuk, hogy csak szarok vagyunk, de akinek nincs egyetlen egy ertelmes mondata se angolul az atmegy, egy olyan aki kint volt 2 hetig Londonban meg 1 hetig Manhattanban tanulni illetve dolgozni annak nem sikerult

2019. aug. 2. 15:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Igy van. Meg az is nagyon furcsa volt, hogy egy scrác 45 perc alatt végzett. Azért szerintem egy angol tanár se tudna egy szövegértést, egy beillesztgetőst, 2 fogalmazást és egy fordítást 45 perc alatt megcsinálni. És igen van, aki 2 mondatot nem tud összerakni és full simán 70-80%-al átmegy a nyelvvizsgán.
2019. aug. 2. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Honnan tudod, hány értelmes mondatuk volt, bent voltál a vizsgáján? És írásbeli rész nem volt? Az írásbelijüket is láttad? Lehet, hogy az nagyon jó lett nekik, neked meg szar.
2019. aug. 2. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem pl az osztalytarsaim vizsgaztak es mivel veluk vagyok egy csoportban tudom milyenek a kepessegeik. Pl. I have an owner and this is my a dogs and the dogs looks likeing a mom

Nah ennek az illetonek 97%os lett a vizsgaja

2019. aug. 3. 22:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy osztálytársam, aki egy értelmes mondatot nem tudott összerakni se szóban se fogalmazásban. 3as volt angolbol az is 2.7-es átlaggal. Elment az origóhoz a szóbelije 83% az írásbeli 78% lett. És a tanár is csak nézett, hogy ezt hogy hozta össze. Mert szóbelinél kihúzhatja az egyetlen tételt, amit tudott de ott a képleírás meg más is. Fura dolgok ezek.
2019. aug. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!