Szerintetek érdemes ezt megpróbálni? Már eléggé fáradt vagyok ehhez és kedvem sincs hozzá.
Inkább a lóvé miatt vontak le :/
Sajnos megvan egy bizonyos ráta, akik nem mennek át a szűrőn, hogy a suli elég pénzbevételt szerezzen... Sajnos te voltál az egyik. Ne keseredj el, legközelebb sikerülni fog!
Nagyon hasonló helyzetben vagyok. Egyszer 53 majd 56 % lett az írásbelim. Bár én BME-n voltam.
Kihagytam 2 évet a próbálkozással, mert annyira letört meg sok volt kifizetni egyszerre.
Majd most újra próbom. Sok szerencsét kívánok!
21L
Újraértékelést kérünk majd. Lehetetlen az, hogy nálam 1000-szer rosszabb angolosok, akik néha alapszavakat nem tudnak átmennek a nyelvvizsgán. És nem alaptalanul hallod ezeket, mert rengeteg embertől lehet hallani, hogy 59% lett, aztán az újraértékelésen 2 pontot is találtak. Általában az van, hogy direkt lepontozzák az embereket, mert akkor nyilván fizet, hogy mégegyszer elmenjen nyelvvizsgázni.
Ez egyértelmű. És nagyon furcsáltam azt is, hogy valaki 40 perc alatt lett kész azzal a?feladatsorral, amire 3 órat kaptunk. De mindegy, én mindenestre bízom abban, hogy az újraértékelésnek lesz eredménye.
Nézd, ha rendesen tudtad volna az anyagot, akkor nem kerülsz ebbe a helyzetbe. Ha 80-90%-ra tudod, akkor nem tudnak úgy lepontozni, hogy megbukj. Inkább erre kéne törekedni, nem másokra hárítani a felelősséget.
Egyébként szerintem az embereknek fogalmuk sincs, hogy kell egy nyelvet tanulni. Nekem is volt több ismerősöm, akik szilárdan hittek benne, hogy ha nézik az idegen nyelvű híradót, vagy másolgatják a tételeket és szavakat egyik papírról a másikra, akkor majd a fejükbe megy a tudás. Hát meg is buktak, és nem értették, hogy miért hiszen ők rengeteget "foglalkoztak" a nyelvvel.
Nem "foglalkozni" kell vele, hanem tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!