Elvették a telefonját, csak a szülő kaphatja vissza. Ilyenkor mit lehet tenni?
Szidhatjátok a kérdezőt meg ezt az egészet. De nincs ahhoz joga, hogy így tulajdonítsa el a telefont. Óra közben elrakatatja vagy kihívja a diákot, hogy rakja az asztalra, majd óra végén visszakapja. Ez a megoldás. Nem az, hogy elveszi és majd a szülőnek visszaadja.
Ti nem vagytok normálisak, hogy nem látjátok be, hogy ilyen nincs.
Nincs olyan, hogy saját törvényeket hoz, hogy majd ha bejön akkor visszaadja.
Mi az, hogy munkaidőn belül menjen és munkaidőn kívül nem beszél? Hogy menjen be valaki aki mondjuk reggel 6-tól 4-ig dolgozik például? Sehogy. Akkor mégis mi a franckarikáért nem adja be? Munkaidőn belül meg, hogy hívja? Ja a tanár óra közben telefonálgathat, OKÉ!
Attól, hogy telefonon hívja még nem fog visszakerülni a telefon. Ha a szülő azt mondta, hogy adja vissza a gyereknek akkor szépen adja vissza a gyereknek.
Nyugodtan lehet menni a rendőrségre és nyugodtan lehet panaszt tenni az igazgatónál és az oktatási biztoshoz is belehet ezt az esetet jelenteni. Sőt az Oktatási biztoshoz a legjobb bejelenteni ezt. Voltak már ott ilyen példák, hogy a telefont elvették és nem adták vissza. Ilyenkor nagyon szívni fog a tanár...
Utálom az ilyen beképzelt tanárokat. Nem is értem miért mennek ilyen pályára. Gondolkozzon el azon, hogyha jól tartja az órát a diák nem fog telefonozni. Nekünk például régen a töritanár annyira jól tartotta az órát, hogy jegyzetelni sem kellett, a könyv sem kellett, de mindenki figyelt, mert mesélve mondta el a történelmet és vitte bele az érdekes dolgokat amik a könyvben és a tananyagban nem szerepelnek.. senki se telefonozott, senki se csinált mást.. azért mert jó tanár volt.. ugyanez volt magyar órán is......és még sorolhatnám.. talán szerencsés vagyok, hogy ilyen iskolába jártam..
Szóval r***djon meg az ilyen tanár aki ezt művelni. Én felnyomnám mindenhol, had szívjon.
29# tipikus fidesz szavazó vagy, grat.
Kérdező : mindenképpen beszélj az igazgatóval. Ilyet nem tehet. Ilyen hatalommàniàs idiotaknak egyébként sincs sok keresnivalòjuk tanárként. Ràszòlhat a gyerekre, hogy tegye el. Megkérheti arra is, hogy vigye ki a tanári asztalra. De nem veheti el, nem zarhatja be napokra.
Én egyébként vennék ki egy nap szabit és személyesen mennèk az igazgatòhoz. Igenis kérjék számon a tanárt és ennek legyen következménye.
Hiábàzott a fiad, de ilyet akkor sem tehet. Ez a leirtak alapján a hatalomròl szól.
Nevetséges, mit meg nem mernek tenni.
Egyébként pedagógus családban élek, annyit tudok erre mondani, hogy a tanár munkájànak visszajelzés, ha a tanuló telefonozik.
Az a tanár aki érdekesen tart órát és valamennyi tekintélye is van, az nem fog telefonozò diákokat látni. 1-2 néha előfordulhat, de nem lesz jellemző.
Peeeeeeeeeeerrrrrrrrsze!!!
Feltörte a kódot/lelopta a gyerek ujjlenyomatát és használta, meg DIREKT el is törte...hogyne!
Hitelt nem vett fel a nevére?
Hogy bizonyítod, hogy ő törte el?
Nagyon rá fog b@fni a kölyköd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!