Elvették a telefonját, csak a szülő kaphatja vissza. Ilyenkor mit lehet tenni?
Leszidtam, bár nem értek vele egyet. Ha nem tudja lekötni a tanár, akkor mindenki leköti magát. A padtársa színezett, ő telefont nyomott, nyilván a telefonozást könnyebben megbosszulja.
Utolsó, talán úgy kéne végezni a munkád, hogy ne legyen miért "bemószerolni"
Nagyszülők, apuka nagyon messze vannak, sajnos nem érnek ide tanítási időn belül ők sem, dolgoznak. Barátnőm tudna bemenni érte. Szerettem volna megkérdezni, hogy az jó-e, ha ő megy be, de a lecsapott telefont hiába kérdezem. Egyébként a fogadó óra időpontja sincs a suli honlapján, azt sem tudom honnan tudnám megtudni
3. vagyok.
Én végzem a munkám! A kölyköknek meg az a dolgok, hogy figyeljenek!
Mellesleg elmondom, hogy én sosem szólok, ha a gyerek nem figyel, telefonozik, rajzol, alszik,...de utána ne csodálkozzon, ha 1 lesz a dogája! >:)
Inkább neveld meg a kölyköd, hogy ne telefonozzon, ha meg nem érdekli az óra, be se menjen, mert más tanárt zavar, ha telefonozik, nem mindenki olyan liberális, mint én.
Válasszuk ketté a dolgot. Órán telefont nyomkodni roppant bunkó dolog, a tanár feladata a tananyag átadása, hogy ez a gyereket nem érdekli, nem indok.
Viszont a telefon a gyerek tulajdona, azt nem tarthatja a tanár magánál, az óra végén vissza kell adni. Hívd fel az iskolát, ha nem éred el a tanárt vagy nem jutsz vele dűlőre, akkor beszélj az igazgatóval. De kezdjétek azzal, hogy a gyerek kérjen elnézést.
Nem értem a gondot. Kérsz fogadóórát, nyilván a te munkaidőd utánra. A fogadóórának ez a lényege, hogy a dolgozó szülő is tudjon kommunikálni a tanerővel.
Szóval kérsz fogadóórát mittudomén 5re, visszakapod a telefont, ennyi.
Én megértem a tanárt, téged is. A gyereket nem. Nyilván le lett tisztázva év elején, hogy meddig nem lehet elővenni a telefont, mikor lehet, mikor nem.
Nálunk f4-ig nem lehet a gyerek kezébe telefon, ha szülőnek kell szólni, azt is a tanár teszi meg. Még az okosórákra is haragszik, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!