Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elvették a telefonját, csak a...

Elvették a telefonját, csak a szülő kaphatja vissza. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Fiam nyomta a telefonját egy szerinte unalmas órán, tanárnő elvette tőle, elzárta. Eddig tiszta a dolog. Itthon mondja fiam mi történt, csak úgy adja vissza a telefont a tanárnő, ha én bemegyek érte.. felhívtam, közölte, hogy munkaidőn kívül nem beszél a gyerekekről, van fogadóórája, ott keressem és kinyomta. Megjegyzem év elején ő adta meg a számát szülőin, hogy elérjük. Bemenni nem tudok a suliba, nem is tudom hogy gondolja, 8tól fél5ig tart a munkaidő. Szabadnap majd nyáron lesz, akkor meg ő nem lesz az iskolában. Mit tegyek? Ha felhívom az igazgatót és panaszt teszek a tanárra, félek, hogy azzal a saját gyerekemet szivatom meg.

2019. máj. 8. 09:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
25%

10.-nek.

Áááááááááá!!!

Manapság ez nem így van!

Tudod, a gyereknek jogai vannak, és ki kell nyalni a seggét a tanárnak, mert a gyermek pici lelke sérül, ha nem tud Fosbúkozni óra alatt.

És ha a tanár olyan hülye, hogy megadja a számát, az azt jelenti, hogy napi 1233 alkalommal hívhatod, BÁRMIKOR! Nem baj, hogy a WC-n van, vagy haldoklik az apja, vagy kefél.

2019. máj. 8. 12:03
 12/38 anonim ***** válasza:
83%

Sok iskolában csinálják ezt. Szerintem nem korrekt, legalább a nap végén vissza kéne adniuk a gyereknek.

Ha sehogy nem tudod megoldani a bemenetelt, akkor hívd fel a tanárt, hogy légyszíves adja vissza a gyereknek a telefont. Tudsz róla, hogy nyomta órán, beszélsz vele. Kész, pont. Mi értelme, hogy mindenáron bemenj? Nyugodtan mondjad, hogy meddig dolgozol és nem tudod megoldani. Ne tartsa tovább bezàrva..

Egyébként kíváncsi lennék, hogy a második és harmadik kommentelő még soha nem nyomkodta olyan helyen a telefont, ahol nem kellett volna? Megesik felnőttekkel munkahelyen is..

2019. máj. 8. 12:20
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
A tanárnak ehhez nincs joga. Szólj neki hogy adja oda a gyereknek a telefont. Ha nem adja, menj az igazgatóhoz.
2019. máj. 8. 13:04
 14/38 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben felhívnám megegyszer. Megmondanám neki, hogyha a gyereknek nem adja vissza akkor a rendőrségen teszel bejelentést lopás miatt. Ezt a kérdést a törvények kategóriába rakd be amúgy. Ha határozottan mondod a tanárnak, hogy következményei lesznek akkor vissza adja a gyereknek. Ha nem adja akkor mehetsz a rendőrségre nyugodtan.
2019. máj. 8. 13:12
 15/38 anonim ***** válasza:
10%

Rendőrség?

Oké, de utána a gyerek menekülhetne a sulimból!

2019. máj. 8. 13:58
 16/38 anonim ***** válasza:
84%
#15 te is, mert egy ilyenért kirúgás jár!
2019. máj. 8. 14:00
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Bizony, ez vaskosan rendőrségi ügy, ha nem adja vissza.
2019. máj. 8. 14:01
 18/38 anonim ***** válasza:
11%

Nem mondta, hogy nem adja vissza!

Azt mondta, hogy vissza adja, a szülőnek!

Tessék szöveget értelmezni!

2019. máj. 8. 14:14
 19/38 anonim ***** válasza:
63%

Aha, ez pont így működik, hogy elveszel valakitől valamit, aztán "ja, visszaadom én, de csak xy-nak, aki nem ér rá eljönni érte".

Te valami fogyatékos vagy? Nagyon-nagyon nehezen állnám meg, hogy ne ordítsam le egy csökönyös taknyos tanár fejét, ha ezért kellene bemennem hozzá. Plusz az a minimum, hogy ezután utánanéznék, hol tehetek a tanár ellen hivatalosan is panaszt.

Nem az a baj, hogy elveszi a gyerektől a telefont órán, hanem az, hogy utána játssza a sértődött szamarat.

2019. máj. 8. 14:36
 20/38 anonim ***** válasza:
11%

19.-nek.

Értem. Akkor én csinálom jól. Nem veszem el a telót, de a következő dogája egyes lesz! >:)

2019. máj. 8. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!