Elvették a telefonját, csak a szülő kaphatja vissza. Ilyenkor mit lehet tenni?
10.-nek.
Áááááááááá!!!
Manapság ez nem így van!
Tudod, a gyereknek jogai vannak, és ki kell nyalni a seggét a tanárnak, mert a gyermek pici lelke sérül, ha nem tud Fosbúkozni óra alatt.
És ha a tanár olyan hülye, hogy megadja a számát, az azt jelenti, hogy napi 1233 alkalommal hívhatod, BÁRMIKOR! Nem baj, hogy a WC-n van, vagy haldoklik az apja, vagy kefél.
Sok iskolában csinálják ezt. Szerintem nem korrekt, legalább a nap végén vissza kéne adniuk a gyereknek.
Ha sehogy nem tudod megoldani a bemenetelt, akkor hívd fel a tanárt, hogy légyszíves adja vissza a gyereknek a telefont. Tudsz róla, hogy nyomta órán, beszélsz vele. Kész, pont. Mi értelme, hogy mindenáron bemenj? Nyugodtan mondjad, hogy meddig dolgozol és nem tudod megoldani. Ne tartsa tovább bezàrva..
Egyébként kíváncsi lennék, hogy a második és harmadik kommentelő még soha nem nyomkodta olyan helyen a telefont, ahol nem kellett volna? Megesik felnőttekkel munkahelyen is..
Rendőrség?
Oké, de utána a gyerek menekülhetne a sulimból!
Nem mondta, hogy nem adja vissza!
Azt mondta, hogy vissza adja, a szülőnek!
Tessék szöveget értelmezni!
Aha, ez pont így működik, hogy elveszel valakitől valamit, aztán "ja, visszaadom én, de csak xy-nak, aki nem ér rá eljönni érte".
Te valami fogyatékos vagy? Nagyon-nagyon nehezen állnám meg, hogy ne ordítsam le egy csökönyös taknyos tanár fejét, ha ezért kellene bemennem hozzá. Plusz az a minimum, hogy ezután utánanéznék, hol tehetek a tanár ellen hivatalosan is panaszt.
Nem az a baj, hogy elveszi a gyerektől a telefont órán, hanem az, hogy utána játssza a sértődött szamarat.
19.-nek.
Értem. Akkor én csinálom jól. Nem veszem el a telót, de a következő dogája egyes lesz! >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!